BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE GUNA SIMKAD TONEWOW
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 
 
ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA
 
 
Terima kasih dan selamat datang saya ucapkan kepada anda kerana sudi melayari website Projek Buat Buit Dot Com “Buat Duit Dengan Handphone Guna Simkad Tone Wow” ini. Terlebih dulu saya perkenalkan diri saya
 
 
Nama saya Mohd Asri Md Jamil
No hp saya 60124629826 
Wasap saya klik sini untuk wasap 
Email saya asristrikers@gmail.com
 
 
Tahniah kerana berminat untuk ambil tahu mengenai manfaat simkad Tone Wow dan peluang yang ditawarkan olehnya. Sila baca penerangan ini hingga ke penghujungnya. Anda pasti tidak rugi. Sekurang-kurangnya anda akan dapat satu jalan bagaimana cara untuk guna handphone dengan jimat dan untung serta mendapat satu jalan bagaimana untuk mengatasi masalah kewangan anda dan keluarga.
 
 
PENGENALAN PROJEK BUAT DUIT DOT COM
 
 
Projek Buat Duit Dot Com adalah satu platform alternatif untuk membantu anda yang ingin buat duit (tambah pendapatan) tetapi tidak ada masa untuk berjumpa orang, sibuk dengan kerja hakiki, tak pandai bercakap, malu, suri rumah yang susah keluar rumah, student yang tiada kenderaan dan sebagainya.
 
 
Jadi, anda boleh jalankan bisnes ini secara online sahaja, tak perlu jumpa orang, tak perlu keluar rumah. Boleh buat bisnes guna handphone sahaja. Setiap peserta akan dihadiahkan sebuah website bisnes peribadi seperti ini secara percuma! Jadi apa yang anda perlu buat hanyalah kongsikan sahaja link website anda kepada kawan-kawan, sedara mara, serta kepada sesiapa sahaja dengan menggunakan saluran media sosial seperti fesbuk, wasap, wechat, instagram, dan sebagainya. 
 
 
 
 
Seandainya mereka berminat untuk join projek ini, kami akan bantu daftarkan mereka ke dalam jaringan anda, membuat penghantaran produk, serta memberi bantuan dan bimbingan untuk mereka menjalankan perniagaan ini. Tugas anda hanya kongsikan sahaja link website anda.
 
 
Tak tahu nak buat? Ohh itu bukan satu masalah kerana setiap peserta projek ini akan dimasukkan ke dalam Group Support Wasap team kami. Di situ ada Mentor dan Leader yang akan membimbing para peserta dengan Elmu dan Sistem Strategi yang terbukti berhasil. Selain itu kami juga mempunyai Group Support Fesbuk dan Kelas Online. Segalanya di hujung jari. Anda duduk di rumah pun boleh belajar, boleh buat bisnes dan boleh buat duit. Segalanya telah tersedia, mentor, elmu, sistem, ayat dan gambar promosi, skrip untuk menjawap soalan prospek dan lain-lain. Semuanya anda dapat dengan percuma sebagai ahli team kami. 
 
 
SIAPA YANG PERLU JOIN PROJEK INI?
 
 
Anda yang ingin tambah pendapatan - gaji kedua. 
 
Keadaan ekonomi hari ini memaksa setiap orang tambah pendapatan dan tidak boleh hanya bergantung hidup kepada makan gaji semata-mata.
 
 
 
 
Anda yang ingin bebas masalah hutang.
 
Majoriti hari ini manusia hidup dalam keadaan berhutang. Jika anda rasa hidup dalam keadaan berhutang itu sesuatu perkara yang menyeronokkan, maka belailah ia dengan penuh kasih sayang. Tapi jika anda rasa ia sesuatu perkara yang membebankan. Maka lakukanlah sesuatu hari ini. 
 
 
 
 
Anda yang ingin bantu keluarga, mak dan ayah. 
 
Keinginan yang kuat untuk membantu ekonomi keluarga, nak bagi wang belanja setiap bulan kepada mak dan ayah. Masa kecil mak dan ayah berkorban untuk kita, sekarang giliran kita pula berkorban untuk mak dan ayah.
 
 
Anda yang ingin buat persediaan untuk bersara. 
 
Sampai masa kita akan berhenti kerja juga. Sama ada kita kena buang (diberhentikan) atau kita pencen. Jadi nak kenalah bersedia dari hari ini. Anak-anak pun masih belum habis belajar. Duit masih diperlukan untuk beri mereka pendidikkan. 
 
 
Anda yang ingin beli rumah idaman keluarga. 
 
Hakikatnya hari ini, masih ramai yang belum punyai rumah sendiri. Nak harapkan duit gaji saja memang tak lepas untuk buat loan beli rumah. Jalannya adalah mesti tambah sumber income.
 
 
 
 
Anda yang ingin beli kereta atau motor impian. 
 
Impian lama dah tertangguh. Setiap kali tengok orang lain naik kereta impian mereka, meleleh je air liur. Tengok orang lain tunggang motosikal impian mereka, geram je rasa. Nak beli pakai duit gaji memang boleh. Tapi faham-fahamlah. Habis ke situ sajalah. 
 
 
 
 
Anda yang ingin bawa anak & keluarga melancong. 
 
Memang seronok sangat jika boleh bawa anak dan keluarga melancong setiap setiap tahun ke tempat-tempat pelancongan yang mereka impikan. Sampai bila nak bawa anak dan keluarga melancong kat pasaraya di bandar terdekat jer.
 
 
Anda yang ingin bawa mak, ayah, keluarga ke Mekah. 
 
In shaa Allah jika ada duit boleh bawa keluarga, mak dan ayah tengok kaabah di Kota Mekah. Ya Allah permudahkanlah urusan kami. Aamiin.
 
 
 
 
Anda yang ingin membangunkan diri sendiri. 
 
Dah bosan hidup susah. Dah bosan hidup penuh alasan negetif. Dah bosan hidup dipandang hina. Ingin hidup lebih baik dari sekarang.
 
 
Anda yang ingin sediakan perlindungan masa depan.
 
Kita tak tahu bagaimana hidup kita di masa depan. Andai apa terjadi kepada kita, apa akan jadi dengan hidup keluarga kita. Hari ini kita ada kerja hakiki. Apa jadi jika kita kehilangan kerja hakiki kita? Atau apa akan jadi kepada keluarga kita jika kita sudah tiada? Adakah anda sudah buat persediaan untuk itu? Kerana itu kita perlukan sesuatu yang boleh kita wariskan kepada keluarga kita.
 
 
JOM BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE
 
 
Buka minda anda sekejap..
 
Adakah anda guna hp?
Mestilah guna. Hp sudah jadi satu keperluan.
 
Berapa lama sudah anda guna hp?
5 tahun? 10 tahun? 20 tahun? 30 tahun?
 
Berapa ringgit anda topup/bayar bil setiap bulan?
RM30? RM50? RM100? RM200?
 
~> RM50 x 12 bulan = RM600 x 10 tahun = RM6000
 
Apa anda dapat dengan duit anda keluarkan tu?
Dapat call, sms dan data je lah. Ermm tak berbaloi..
 
Berapa lama lagi anda nak guna hp?
10 tahun? 20 tahun? Sampai mati lah..
 
Adakah anda ingin terus bazirkan duit anda untuk hp, semata-mata nak dapatkan call, sms dan data internet? Rugi woooo... Andaikan anda akan guna hp 20 tahun lagi.. Setiap bulan anda topup RM50 x 12 bulan = RM600 x 20 tahun = RM12,000.. Banyak tuuu.. Takkan nak bazirkan macam tu saja?
 
 
 
 
JOM GUNA SIMKAD TONE WOW
 
 
Harga simkad RM10 sahaja
Boleh kekalkan no lama atau pakai no baru
Coverage berkelajuan tinggi Digi 4G Plus
Bermakna, di mana ada coverage Digi,
maka di situ ada coverage Tone Wow.
Topup menggunakan topup Digi
Boleh beli topup di mana saja yang ada jual topup Digi.
 
 
 
 
"APA SAYA AKAN DAPAT JIKA SAYA HANYA GUNA SAJA SIMKAD TONE WOW INI DAN LANGSUNG TIDAK BUAT BISNES? ADAKAH SAYA MASIH UNTUNG?"
 
 
Ya. Masih untung! Tone Wow memberikan beberapa manfaat yang menjimatkan dan menguntungkan kepada semua penggunanya yang mana tak semua telco berikan.
 
 
MANFAAT UNTUK PENGGUNA SIMKAD TONE WOW
 
 
1. Hot Plan Data 89GB - tak habis boleh bawa ke depan.
2. Unlimited Call ke semua nombor / rangkaian.
 
 
 
 
 
3. PERCUMA Bantuan Khairat Kematian RM2000
 
 
 
 
 
 
4. PERCUMA Wowcher Point - boleh kumpul dan tebus barangan runcit di lebih 1800 kios yang menggunakan sistem Aplikasi MCASH.
 
 
 
 
 
5. Berpeluang untuk menang hadiah cabutan bertuah mingguan, bulanan dan tahunan.
 
 
 
 
 
 
MANFAAT-MANFAAT TAMBAHAN UNTUK PENGGUNA YANG MEMPERKENALKAN SIMKAD TONE WOW KEPADA PENGGUNA LAIN (USER GET USER)
 
 
6. PELUANG BUAT DUIT PASIF
 
 
a) Insentif penajaan - 10% x Topup kali pertama
 
- Ahli baru topup kali pertama RM10.. anda dapat RM1
- Ahli baru topup kali pertama RM30.. anda dapat RM3
- Ahli baru topup kali pertama RM50.. anda dapat RM5
 
 
b) Komisyen topup - 3 level 
 
Pangkat LITE Member
Anda sendiri mesti topup RM30 ke atas
 
Level 1 = 4% x nilai topup sebulan
Level 2 = 2% x nilai topup sebulan
Level 3 = 7% x nilai topup sebulan
 
Contoh potensi komisyen topup dengan andaian setiap orang topup RM50 sebulan (untuk dapatkan data 89GB + Call Unlimited + Khairat kematian RM2000 + 50 point wowcher) dan setiap orang perkenalkan 30 orang rakan niaga/pengguna.
 
Level 1 = 30 orang x RM50 x 4% = RM60
Level 2 = 30 x 30 org x RM50 x 2% = RM900
Level 3 = 30 x 30 x 30 org x RM50 x 7% = RM94500
 
Jumlah keseluruhan = RM95,460 sebulan. Ok ke ok?
 
Andai tak jadi 100% atau RM95,460..
Cuma jadi 50% saja = RM47,000 ++ sebulan.. ok tak?
Atau jadi 10% saja = RM9546 sebulan.. masih ok kan?
Atau jadi 1% saja = RM954.60 sebulan.. pun masih ok.
Lepas juga untuk cover sewa rumah atau bayar kereta kan.
Kalau 1% pun tak jadi? Itu maknanya anda tak buat lah tu!
 
Komisyen topup akan dimasukkan ke akaun bank anda pada setiap 21hb bulan berikutnya. Contoh komisyen bulan Januari close 31hb. Pada awal Februari sistem akan culculate total komisyen anda untuk bulan Januari dan pada 21hb Februari syarikat akan terus masukkan ke akuan bank anda. Syarat minima RM30. Jika kurang RM30, komisyen anda akan dibawa ke bulan seterusnya sehinggalah cukup RM30. 
  
 
 
 
 
 
Dan apa yang seronoknya, KOMISYEN TOPUP INI ADALAH PASIF. Bulan depan pengguna akan topup lagi sebab semua orang nak langgan data/call. Jadi anda akan dapat komisyen lagi. Anda jual atau perkenal simkad ini sekali sahaja. Tapi anda akan dapat komisyen berkali-kali. Selagi mereka topup, syarikat akan dapat untung. Syarikat akan kongsikan komisyen topup itu kepada anda.
 
Lagi best tu, mereka nak topup mereka tak perlu cari anda. Mereka boleh topup di mana saja tempat yang ada jual topup Digi. Anda tetap akan dapat komisyen dari syarikat. Sampai bila? Sampai bila-bila selagi mereka topup. Walaupun ketika anda sudah tidak aktif berniaga. Tengah tidur pun boleh dapat duit. Macam pencen. Buat kerja hari ini, sampai masa tak bekerja lagi pun tetap dapat gaji.
 
 
 
 
Bukan saja pasif semasa anda hidup, malah komisyen topup ini terus pasif walaupun anda sudah meninggal dunia. Bermaksud komisyen ini atau PENDAPATAN INI BOLEH DIWARISKAN kepada keluarga anda. Usaha keras anda dalam bisnes ini tidaklah menjadi sia-sia kerana bisnes ini akan menjadi legasi bisnes keluarga anda turun temurun.
 
 
 
 
 
7. PELUANG NAIK PANGKAT
 
 
a) Naik pangkat Biz member. 
 
Anda juga berpeluang untuk naik pangkat dari LITE member kepada BIZ member. Apa istimewanya naik pangkat? Jika anda naik pangkat, bermakna persen (%) komisyen anda juga akan naik. Persen naik, komisyen pun naiklah. Ada dua cara untuk naik pangkat dari Lite member ke Biz Member.
 
Cara pertama adalah dengan membuat bayaran kepada syarikat RM100 melalui Aplikasi MyWow. Dalam bahasa lain adalah terus beli status pangkat.
 
Cara kedua adalah dengan menjana komisyen topup mencecah RM100 sebulan, anda akan dinaikkan pangkat ke Biz Member secara auto-upgrade dengan percuma.
 
Persen (%) komisyen akan naik lebih kurang 2 kali ganda. Maknanya komisyen anda juga akan naik 2 kali ganda. Berikut adalah kenaikkan komisyen Lite member kepada Biz member :
 
 
 
 
 
b) Naik pangkat centre
 
 
 
 
Ada 3 jenis pangkat centre. Berikut adalah syarat untuk naik pangkat centre dan kelebihannya.
 
 
I. Junior Centre (JC)  
 
Syarat kenaikkan : Capai komisyen topup baru RM200 sebulan dan mempunyai 10 orang ahli direct yang aktif selama 90 hari.
Kelebihan : Dapat extra komisyen unlimited 1% dari level 1 sampai ke bawah, akar umbi, tak kira level!
Minima topup bulanan RM60.
 
L1 = 10% + 1%
L2 = 3% + 1%
L3 = 13% + 1%
L4 = 1%
L5 = 1%
Dan seterusnya, sampai akar umbi, unlimited! 
 
 
II. Service Centre (SC) 
 
Syarat kenaikkan : Capai komisyen topup baru RM500 sebulan, mempunyai 30 orang ahli direct yang aktif selama 90 hari dan mempunyai 1 JC direct.
Kelebihan : Dapat extra komisyen unlimited 2.5% dari level 1 sampai ke bawah, akar umbi, tak kira level!
Minima topup bulanan RM80.
 
L1 = 10% + 2.5%
L2 = 3% + 2.5%
L3 = 13% + 2.5%
L4 = 2.5%
L5 = 2.5%
Dan seterusnya, sampai akar umbi, unlimited! 
 
 
III. Branch Centre (BC) 
 
Syarat kenaikkan : Capai komisyen topup baru RM3000 sebulan, mempunyai 30 orang ahli direct yang aktif selama 90 hari, mempunyai 1 SC direct dan 1 JC direct atau indirect.
Kelebihan : Dapat extra komisyen unlimited 5% dari level 1 sampai ke bawah, akar umbi, tak kira level!
Minima topup bulanan RM100.
 
L1 = 10% + 5%
L2 = 3% + 5%
L3 = 13% + 5%
L4 = 5%
L5 = 5%
Dan seterusnya, sampai akar umbi, unlimited! 
 
 
8. BONUS TAHUNAN / BONUS TAHUN BARU
 
Bagi anda yang rajin rekrut orang baru, anda akan dapat bonus tahunan pula. Dikira setiap bulan. Sorang anda rekrut akan diberi 1% bonus tahunan darab dengan komisyen topup pada bulan tersebut.
 
Jika rekrut 2 orang dapat 2%.. 3 orang dapat 3%.. dan seterusnya. Maksimum sebulan 18%. Maknanya jika nak bonus tahunan maksimum setiap bulan, rekrutlah 18 orang ke atas setiap bulan.
 
Tak faham macamana pengiraannya pun tak mengapa, janji tahu rekrut 18 orang ke atas setiap bulan. Berikut adalah syarat dan kelayakkan untuk bonus tahunan :
 
 
 
 
9. PELUANG MELANCONG PERCUMA KE LUAR NEGARA
 
 
a) Insentif melancong percuma ke Phuket.
 
 
 
 
b) Insentif melancong percuma ke Australia.
 
 
 
 
c) Special insentif Phuket + Australia
 
 
 
 
10. INSENTIF UMRAH PERCUMA
 
 
 
 
 
KENAPA ANDA MESTI PILIH BISNES TONE WOW?
 
 
1. Kekuatan Syarikat – Tone Wow (www.tonewow.net) dibawakan oleh Tone Group (www.tonegroup.net) yang telah berpengalaman lebih 10 tahun dalam pasaran bisnes telekomunikasi. Ditubuhkan pada tahun 2009 dengan matlamat memberi perkhidmatan telekomunikasi yang teguh dan mesra pengguna dengan harga yang berpatutan dengan model perniagaan yang membolehkan pengguna mencapai kestabilan kewangan. Tone Group memang lain dari yang lain. Tone Group telah menerima berbagai pencapaian dan persijilan.
 
Telah dianugerahkan Sijil Patuh Shariah - Amanie Advisors Sdn Bhd (Shariah Advisors) sejak 2017.
Telah dianugerahkan 'Anugerah Majikan Terbaik 2016' (Sri Petaling) oleh KSWP.
Telah mencipta rekod baru kebangsaan - Rekod Malaysia 2016.
Telah menerima lesen Application Service Provider (ASP) daripada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sejak 2016.
 
 
 
2. Kekuatan Produk – Simkad adalah keperluan untuk semua hp dan hp kini adalah keperluan setiap manusia. Bersifat kalis ekonomi dan bencana. Manusia tetap akan guna hp di saat ekonomi tengah merudum atau di saat bencana sedang tiba.
 
Contoh, di saat dunia dilanda covid 19, kebanyakkan syarikat mengalami kejatuhan dalam bisnes, tapi bisnes Tone Wow menaik di luar jangkaan kerana manusia tetap menggunakan hp ketika berada dalam perintah kawalan pergerakkan.
 
 
3. Kekuatan Pelan Pemasaran – Modal yang rendah semua orang mampu. Setiap pengguna automatik layak jadi ejen tanpa perlu keluarkan modal baru. Pelan pamasaran yang adil dan bijak serta logik boleh dicapai. Mudah dan menguntungkan.
 
 
4. Kekuatan Sistem, Strategi, Elmu dan Pemimpin – Setiap ahli diberi elmu dan sokongan oleh barisan pemimpin-pemimpin dalam Tone Wow. Sistem mentor menti dalam group-group wasap, telegram dan fesbuk memudahkan ahli untuk belajar walau di mana saja mereka berada. Sistem strategi yang terbukti berkesan juga membantu setiap ahli Tone Wow berjaya menjana pendapatan dalam bisnes ini dengan mudah. Just follow the system.
 
 
5. Kekuatan ANDA sendiri – Anda guna hp. Orang sekeliling anda juga guna hp. Anda perlu pilih untuk menggunakan hp dengan jimat dan untung. Kemudian mula guna hp dengan percuma dan seterusnya terima income 4-5 angka setiap bulan. Anda boleh jadikan bisnes Tone Wow ini sebagai legasi bisnes keluarga anda. Bisnes yang anda boleh warisi dari satu keturunan ke satu keturunan.  
 
 
DAPATKAN SIMKAD ANDA SEGERA!
 
 
Hubungi saya Mohd Asri Md Jamil
Di talian 60124629826 
Atau terus klik sini untuk wasap saya.
 
 
Tempah link website percuma anda di sini..
 
 
 
 
KINI DENGAN MODAL SERENDAH RM10 ANDA BOLEH MENJANA PENDAPATAN MENCECAH RM1000 KE RM10,000 KE RM100,000 SETIAP BULAN (ANDA TENTUKAN) WALAUPUN ANDA HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA. PENERANGAN LANJUT CARA BUAT DUIT STEP BY STEP SILA KLIK SINI
 
 

PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah illustrasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2020