Sumber Pendapatan Pasif Anda W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

 
Nama saya : Nasrin Bin Alias
No Handphone : 60194514072
E-mail : nasylo37@gmail.com

 

Terima kasih kerana melayari website ini. Anggaplah ini satu anugerah untuk perubahan hidup dan masa depan anda. Terlebih dulu sila buka minda anda dan layari perkongsian ini hingga ke akhir. Anda pasti tidak rugi kerana anda akan dapat satu jalan untuk mengatasi masalah kewangan anda.

 

Jom Buat Duit Bersama-Sama Kami !

 

KENAPA ANDA BUAT DUIT ?

 

Anda ingin bantu keluarga - mak, ayah, suami, isteri ?

Anda ingin menjana pendapatan pasif anda sekeluarga ?

Anda ingin membuat persedian untuk persaraan anda ?

Anda ingin dapatkan sebuah rumah idaman untuk keluarga ?

Anda ingin dapatkan kereta atau motor impian anda ?

Anda ingin bawa anak dan keluarga anda melancong ?

Anda ingin bawa mak ayah anda menunaikan umrah ?

Anda perkara menarik lain yang anda inginkan dapatkan ?

Anda ingin bangunkan diri anda - self development ?

Anda ingin buat persediaan untuk masa depan anda ?

Anda ingin BEBAS MASALAH HUTANG dan BEBAS MASA ?

 

PROJEK BUAT DUIT DOT COM 

 

Projek Buat Duit Dot Com dibina untuk membantu anda yang ingin buat bisnes (buat duit) tapi malu untuk berjumpa orang, tak pandai nak bercakap, sibuk dan sebagainya. Anda kini boleh menjalan bisnes dari rumah saja. Tak perlu jumpa orang dan hanya perlu promote link bisnes anda kepada kenalan-kenalan anda di media sosial seperti fesbuk, wechat dan sebagainya. Jika mereka berminat, kami akan bantu anda untuk daftarkan mereka, pos produk dan berikan bimbingan bisnes kepada mereka. Tugas anda hanya promote link bisnes anda saja. Sistem Projek Buat Duit Dot Com ini akan diberikan secara percuma kepada sesiapa sahaja yang mendaftar dengan kami.

 

INDUSTRI TERBAIK DAN PROGRAM TERBAIK

 

Setelah membuat penelitian secara terperinci dengan beberapa tapisan, kami telah memilih untuk menjalankan bisnes yang berkait dengan bidang industri telekomunikasi dan kami memilih untuk bersama dengan Program Rujukan Komuniti Wow. Bidang telekomunikasi adalah bisnes terbaik abad ini dan Program Rujukan Komuniti Wow adalah program yang telah terbukti melahirkan ramai pencapaian dalam industri telekomunikasi pada masa kini.     

 

PROGRAM RUJUKAN KOMUNITI WOW 

 

WOW = Windows of Opportunity and Work

Program ini dibawakan oleh TONE EXCEL dengan matlamat menyediakan peluang untuk pengguna-pengguna handphone menjadi usahawan bidang telekomunikasi dan menikmati kebebasan kewangan serta mendapat pelbagai manfaat sebagai ahli. 

Dikuasakan oleh TUNE TALK menyediakan perkhidmatan talian telekomunikasi dan CELCOM menyediakan infrastruktur. Maknanya, di mana ada coverage Celcom, di situ ada coverage Tune Talk Tone Excel.

Ini bukan bisnes MLM. Bukan bisnes jual topup. Bukan Skim 4D - Duduk Diam Dapat Duit. Ini adalah bisnes Simkad Tune Talk Tone Excel. Buat kerja sekali. Makan komisyen sampai mati. Selagi mereka topup, selagi tu lah anda akan dapat komisyen. Mereka nak topup, mereka tak perlu cari anda. Mereka boleh topup di mana saja kedai topup berhampiran mereka.

 

PROGRAM INI SANGAT SESUAI UNTUK ANDA KERANA

 

(1) Anda memang guna handphone.

Jadi daripada anda guna handphone hanguskan duit gaji begitu saja, lebih baik dijadikan sebagai sumber bisnes yang boleh mendatangkan duit, untung!

 

(2) Anda memang topup / bayar bil setiap bulan.

Anda tak perlu nak fikir tentang bajet baru untuk maintain. Gunakan saja bajet sedia ada seperti biasa.

 

(3) Orang lain di sekeliling anda juga guna handphone dan topup setiap bulan.

Maknanya, market anda sangat besar dan tak perlu pening kepala nak cari orang.

 

(4) Handphone adalah satu keperluan dan bukan produk bermusim.

Maknanya bisnes ni takkan habis sampai bila-bila. Orang akan guna handphone dan akan topup sampai mati dan tak kira musim mana sekali pun, walaupun time gawat atau time anak masuk sekolah, time perayaan atau sebagainya - bersifat kalis ekonomi.

 

CUBA BUKA MINDA ANDA SEKEJAP

 

sila jawab soalan-soalan mudah di bawah ini..

 

Berapa lama sudah anda guna handphone?

1 tahun? 5 tahun? 10 tahun? 15 tahun? 20 tahun?

 

Berapa RM anda topup setiap bulan?

RM 20... 50... 100... 150... 300.. atau lebih?

Contoh,

Andaikan anda dah guna handphone selama 10 tahun, dan anda topup sebulan lebih kurang RM100, average setiap bulan (kadang2 lebih, kadang2 kurang)

RM100 x 12 bulan = RM1200 x 10 tahun = RM12,000 telah dibelanjakan untuk handphone.

 

Apa yang anda dapat dengan RM yang anda keluarkan itu?

Tak dapat apa-apa pun. Cuma dapat call, sms dan beli data internet saja. Jika bernasib baik dapatlah hadiah hari jadi setahun sekali, call free sehari. Anda rasa untung ke rugi? Anda kerja penat2 kemudian habiskan untuk handphone begitu saja. Hangus apa pun takda. Anda rasa jimat tapi tetap habiskan duit saja2. Berapa ringgit jimat tu? Adakah RM jimat tu lepas untuk bayar kereta atau rumah anda? Silap2 nak bayar bil elektrik pun tak lepas dengan kos jimat tu.

 

Berapa lama lagi anda nak guna handphone?

Setahun lagi? 10 tahun lagi? 20 tahun lagi? Sampai mati?

Andaikan anda nak guna 20 tahun lagi lah. Berapa banyak RM lagi anda akan habiskan utk handphone anda? Jika 10 tahun dah RM12,000. Maknanya 20 tahun = RM24,000 lagi anda akan hanguskan duit anda begitu saja. Berbaloikah?

Perkara yang lepas memang kita tak boleh nak buat apa dah. Dah jadi sejarah. Tapi perkara ke depan kita masih boleh selamatkan. Sebab itu lah kami ajak anda betukar kepada simkad tone excel. Simkad yang boleh memberikan anda duit dan macam-macam manfaat yang simkad-simkad lain tidak berikan.

 

BAGAIMANA SIMKAD TONE EXCEL BOLEH BAGI ANDA DUIT

 

Ada 4 jenis Komisyen / Bonus yang ditawarkan untuk anda:

 

(1) Cash Back 1% - 7%

Anda topup, anda akan dapat balik duit 1% cash masuk akaun.

Guna sendiri pun dapat duit juga.

 

(2) Bonus Fast Track / Bonus Sponsor

Bonus aktif - Anda buat, anda dapat!

Anda ajak orang lain join, anda akan dibayar RM25 seorang.

Tiada had. Boleh ajak berapa ramai anda nak ajak. Unlimited!

 

Contoh,

Ajak 10 orang join = rm25 x 10 orang = rm250 masuk akaun bank

Ajak 100 orang join = rm25 x 100 orang = rm2500 masuk akaun bank

Ajak 1000 orang join = rm25 x 1000 orang = rm25,000 masuk akaun bank

Dan seterusnya... Tiada had / Unlimited...

 

(3) Bonus Bulanan / Komisyen Topup

Bonus pasif – duduk saja pun dapat duit. Tapi kena aktif dulu lah! Bonus yang paling best. Buat kerja sekali, dapat income banyak kali. Setiap kali orang yang anda ajak join – topup, syarikat akan untung. Syarikat akan kongsi keuntungan dengan anda. Anda dapat komisyen dari untung syarikat, bukan makan duit orang bawah anda.

Contoh, 

Katakan saya join dengan anda. Setiap kali saya topup, syarikat akan dapat untung. Syarikat akan bagi komisyen kepada anda 6 - 10%. Katakan saya topup RM50, saya tetap akan dapat kredit RM50 tak kurang 1 sen pun. Malah saya akan untung lagi sebab saya akan dapat manfaat-manfaat lain yang syarikat tawarkan untuk setiap ahli seperti data free, kredit call free, pa takaful, poin dan lain2 yang akan diceritakan selepas bahagian ini nanti. Jadi anda bukan makan duit saya. Tapi anda makan share untung syarikat. Berikut adalah cara pembahagian share untung topup dari syarikat:

 

Level 1 : 6%

Level 2 : 3%

Level 3 : 11%

 

Dengan syarat anda mesti topup minima rm20 sebulan.

Contoh andaikan semua orang topup RM50 dan semua orang ajak 10 orang saja (dalam list handphone anda pun ada beratus nama, tapi kita anggap 10 orang saja join, senang nak kira, ok!)

Level 1 anda akan ada 10 orang. Setiap orang topup rm50 x 10 = rm500. Syarikat share dengan anda 6% x rm500 = rm30 ok tak? Padan lah, sebelum ni 1 sen pun anda tak pernah dapat. Betul tak?

Level 2 anda akan ada 10 x 10 = 100 orang. Setiap orang topup rm50 x 100 = rm5000. Syarikat share dengan anda 3% x rm5000 = rm150 - lepas tak buat cover minyak motor anda.

Level 3 anda akan ada 100 x 10 = 1000 orang. Setiap orang topup rm50 x 1000 = rm50,000. Syarikat share dengan anda 11% x rm50,000 = rm5500 - lepas tak buat sara hidup anda?

 

L1 : 10 x rm50 x 6% = rm30

L2 : 100 x rm50 x 3% = rm150

L3 : 1000 x rm50 x 11% = rm5500

Jumlah semua : RM 5680 sebulan

 

Bulan depan mereka akan topup lagi, sebab handphone adalah satu keperluan. Bukan produk bermusim. Maka anda akan dapat lagi RM5680 tu dan begitulah seterusnya... Pasif setiap bulan selagi mereka guna handphone.

 

(4) Bonus Tahunan / Bonus Awal Tahun

Bonus rajin – gabungan daripada bonus aktif dan bonus pasif

Extra bonus untuk anda yang rajin ajak orang join.

 

Contoh pembahagian bonus tahunan:

Ajak 3 orang join + 5% drp komisyen topup

Ajak 4 orang join + 8% drp komisyen topup

Ajak 7 orang join + 15% drp komisyen topup

Ajak 11 orang join + 20% drp komisyen topup

 

Contoh pengiraan :

Andaikan pada bulan Ogos, anda dapat komisyen topup rm1000 dan anda ada ajak 7 orang baru join pada bulan tu. Maka anda layak dapat bonus tahunan 15% utk bulan Ogos tu. 15% x rm1000 = rm150

Andaikan pada bulan September pula, anda dapat komisyen topup lebih sikit rm1500 dan anda ada ajak 3 orang baru saja join pada bulan tu. Maka anda hanya layak dapat bonus tahunan 5% saja utk bulan September tu. 5% x rm1500 = rm75.

Andaikan pada bulan Oktober pula, anda dapat komisyen topup lebih sikit lagi rm2000 dan anda ada ajak 11 orang baru join pada bulan tu. Maka anda layak dapat bonus tahunan 20% utk bulan Oktober tu. 20% x rm2000 = rm400.

Semua bonus tahunan untuk setiap bulan akan dicampur dari bulan Januari hingga bulan Disember untuk tahun tersebut dan akan dibayar ke akaun bank anda pada awal tahun depan, bulan Januari tahun depan. Andaikan, campur campur semua tu jadi lah RM3000 terkumpul. RM3000 tu akan dimasukkan terus seketul ke dalam akaun bank anda pada januari depan. So, lepas tak untuk buat downpayment kereta baru? Atau buat belanja bawa family melancong? Atau buat cover roadtax insuran kereta anda? Atau apa saja... U decide... 

So setakat ni saya nak tanya lah, mana lebih baik...

Guna simkad tone excel ni atau guna simkad sedia ada anda sekarang ni?

 

PAKEJ MELANCONG & UMRAH PERCUMA

 

Bukan sekadar duit. Syarikat juga menyediakan peluang melancong dan UMRAH PERCUMA kepada sesiapa yang berjaya mendapatkan komisyen topup RM2300 dalam mana2 bulan. Pakej UMRAH hanya layak dapat sekali saja untuk setiap orang. Bermakna sesiapa saja yang buat bisnes ni akan layak menjejakkan kaki ke Mekah sekurang-kurangnya sekali. Sama ada cepat atau lambat.

 

PELUANG MENANG CABUTAN BERTUAH TAHUNAN

 

Kempen 2017 : Setiap penajaan 2 ahli baru dapat 1 kupon kupon cabutan bertuah.

Hadiah yang disediakan:

 

No 1 : Cash RM1,000,000

No 2 : Cash RM100,000

No 3 : Cash RM10,000

No 4-5-6-7-8 : Cash RM3000 setiap seorang

 

MANFAAT-MANFAAT LAIN SEBAGAI PENGGUNA

 

Semua ahli layak dapat walaupun tak buat bisnes

Guna sendiri pun tetap untung!

 

(1) Anda topup, anda akan dapat balik duit 1% - 7% cash masuk akaun

Guna sendiri saja pun dapat komisyen juga, tapi sikit ja lah.

1% ja lah dari nilai topup sendiri saja lah.

 

(2) Anda topup, anda akan dapat kredit call dan data internet percuma

Contoh, Anda topup rm30 dapat data 1GB percuma – kredit rm30 tak kacau.

Anda topup rm50 dapat data 2GB + kredit call rm28 percuma – kredit rm50 tak kacau.

 

(3) Anda topup, anda akan dapat point terkumpul percuma

Contoh macam anda isi minyak petrol gores kad mesra / bonus link, dapat point, kumpul dan tebus hadiah. Sama dengan simkad ini. Setiap kali anda topup, anda akan dapat point. Point boleh dikumpul, tiada tarikh expired, dan boleh guna untuk tebus hadiah-hadiah percuma seperti tiket kapal terbang air asia, tablet, smartphone dan lain-lain. Maknanya, duit yg anda guna utk topup handphone anda tak hangus saja2 dalam jangka masa yang panjang.

 

(4) Anda topup, anda akan dapat PA Takaful (Etiqa) RM50,000 percuma.

Tiada bayaran premium. Sebagai hadiah kesetiaan kepada anda yang topup rm50 ke atas setiap bulan. Tak potong langsung kredit anda. Cover 2 perkara iaitu untuk kematian dan hilang upaya kekal akibat kemalangan sahaja. Motosikal tak cover. Mengikut terma dan syarat – Takaful Etiqa.

 

(5) Peluang masuk cabutan bertuah bulanan

Syarat, jumlah topup RM50 sebulan dapat 1 kupon cabutan.

Jika jumlah topup RM100 sebulan dapat 2 kupon dan seterusnya.

Cabutan akan dilakukan pada bulan berikutnya.

Hadiah yang disediakan:

 

No 1 – Wang Tunai RM10,000

No 2 – Wang Tunai RM5,000

No 3 – Wang Tunai RM3,000

 

(6) Diskaun Penginapan Tune Hotel hingga 30%

Booking 2 minggu awal Melalui Syarikat Tone Excel

 

PROJEK BUAT DUIT DOT COM PILIHAN HEBAT KERANA

 

Terdapat 4 kekuatan pada bisnes ini

 

1. Kekuatan produk (25%)

 

Produk Keperluan

Semua orang guna handphone, tidak kira siapa anda, pasti takda masalah untuk join bisnes ni. Anda tak join pun anda tetap akan guna handphone, tetap kena isi simkad, sama ada anda nak isi simkad yang hanguskan duit atau simkad yang masukkan duit dan beri macam2 manfaat. Jika anda join, anda berjaya atau tidak, anda tetap guna handphone, sekurang-kurangnya anda dapat benefit pengguna dan tak hanguskan saja2 duit anda.

 

Produk Berkualiti

Tune Talk (TT) guna infrastruktur Celcom (celcom ada 38% share dlm TT), so di mana ada coverage celcom (yang sangat luas tu), di situ ada coverage TT juga. Bab syarikat kita tak perlu nak bimbang sebab back-up syarikat sangat kuat.

 

Anti kemelesetan ekonomi

Walaupun zaman gawat, orang tetap guna handphone. Komisyen tak akan henti. Semua orang mengunakannya, hari-hari, ada yang setiap jam, minit, saat.. & sampai mati lah guna. Komisyen anda dapat tu tak akan berhenti selagi orang gunakan handphone di dunia ni. Market sangat besar – 41 juta talian, & sangat fresh – baru 1 juta talian TTTE berdaftar. Ada 40 juta lagi. Budak sekolah rendah pun dah guna handphone sekarang ni, pasaran takkan habis sampai bila2.

 

2. Kekuatan pelan pemasaran (25%)

 

Modal sangat kecil, untung besar!

Modal sekali, untung berkali-kali (setiap kali orang topup).

 

Tidak perlu menjual topup

Hanya promote simkad sahaja. Buat kerja sekali sahaja, daftar kawan2 dan sedara mara join. Setiap kali mereka topup, tak kisah di mana saja, kita tak pasal2 dapat duit. Share untung syarikat.

 

Pendapatan boleh diwarisi

Boleh diwariskan pendapatan kepada emak, ayah, isteri dan anak-anak atau sesiapa sahaja selagi handphone sentiasa aktif. Apa-apa terjadi pada anda, pendapatan anda dari simkad ini boleh diwariskan kepada anak dan isteri.

 

3. Kekuatan syarikat (25%)

 

Syarikat Kukuh & Boleh Dipercayai

Tone Excel bekerjasama dgn Tune Talk dimiliki oleh syarikat yang kukuh Tune Group – Air Asia, Tunehotel, Tune Insurance, Tune Money. Tune Group adalah syarikat yang sangat besar dalam malaysia ni. Silap2 company ni lagi besar dan kukuh dari tempat kerja anda sekarang.

 

4. Kekuatan kumpulan / sistem (25%)

 

Tone Excel Strikers

Kita ada sistem untuk guide anda berjaya dari zero ke hero. Bila orang join kita daftar guna online sistem di hujung jari saja. Ada set tools panduan lengkap bagi memudahkan ahli-ahli baru faham, siap ada video untuk mengajar anda, support group di whatsapp dan facebook, ada preview ada training, dll tunjuk ajar dari ahli-ahli Tone Excel Strikers sendiri.

 

Sistem Online Projek Buat Duit Dot Com Percuma Untuk Anda 

Lakukan langkah pertama anda sekarang dengan mendaftar percuma bersama kami. Dapatkan promosi hebat daripada kami dari masa ke semasa. Perahu sudah di air. Pendayung sudah di tangan. Kini segalanya terletak kepada anda. Daftar percuma segera ! 

 

 

  

 

 

Website Ini Dibawakan Oleh : Nasrin Bin Alias   No Handphone : 60194514072

PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.

ProjekBuatDuit.Com © 2017