Sumber Pendapatan Pasif Anda W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 

PELAN PEMASARAN TONE EXCEL

 

Bagaimana Simkad Ini Boleh Bagi Anda Duit?

Biasanya bila kita makan makanan yang sedap, kita mesti nak cerita kepada kawan-kawan atau ahli keluarga kita. Betul tak? Kita bukannya nak paksa mereka pergi makan. Kita cuma nak kongsi kesedapan yang kita makan tu saja. Ikut suka mereka lah nak pergi makan atau tidak. 

Sama juga dengan bisnes ni. Anda dah dapat macam2 benefit, maka kongsikan saja lah. Kongsikan kesedapan itu kepada kenalan2 anda. Anda tahu simkad yang mereka guna tu merugikan mereka, takkan anda nak biarkan saja kawan2 dan ahli keluarga anda duduk dalam kerugian. Ceritakan sajalah. Mereka nak atau tak nak, itu hak dia orang lah. Tanggungjawab kita cuma kongsikan cerita. Jika mereka tak nak, anda bukan rugi apa-apa pun. Mereka yang rugi. Lepas dah tanggungjawab kita. Tapi jika mereka nak join, anda akan dapat komisyen. Berikut adalah bonus dan komisyen yang ditawarkan.

 

PELUANG BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE

 

1) BONUS FAST TRACK (BONUS SPONSOR)

Bonus aktif - Anda buat, anda dapat! Anda ajak orang lain join, anda akan dibayar sehingga RM25 seorang. Ahli baru aktifkan simkad anda dapat RM15. Jika ahli baru itu tambah topup RM30 dalam tempoh 30 hari dia join, anda akan dapat lagi RM10 jadi RM25. Tiada had. Boleh ajak berapa ramai anda nak ajak. Unlimited! Contoh..

Ajak 10 orang join = rm25 x 10 orang = rm250 masuk akaun bank

Ajak 100 orang join = rm25 x 100 orang = rm2500 masuk akaun bank

Ajak 1000 orang join = rm25 x 1000 orang = rm25,000 masuk akaun bank

Dan seterusnya... Tiada had / Unlimited...

 

 

2) BONUS BULANAN (KOMISYEN TOPUP)

Bonus pasif – duduk saja pun dapat duit. Tapi kena aktif dulu lah! Bonus yang paling best. Buat kerja sekali, dapat income banyak kali. Setiap kali orang yang anda ajak join – topup, syarikat akan untung. Syarikat akan kongsi keuntungan dengan anda. Anda dapat komisyen dari untung syarikat, bukan makan duit orang bawah anda.

Contoh, 

Katakan saya join dengan anda. Setiap kali saya topup, syarikat akan dapat untung. Syarikat akan bagi komisyen kepada anda 6 - 10%. Katakan saya topup RM50, saya tetap akan dapat kredit RM50 tak kurang 1 sen pun. Malah saya akan untung lagi sebab saya akan dapat manfaat-manfaat lain yang syarikat tawarkan untuk setiap ahli seperti data free, kredit call free, pa takaful, poin dan lain2 yang akan diceritakan selepas bahagian ini nanti. Jadi anda bukan makan duit saya. Tapi anda makan share untung syarikat. Berikut adalah cara pembahagian share untung topup dari syarikat:

 

Level 1 : 6%

Level 2 : 3%

Level 3 : 11%

 

Dengan syarat anda sendiri mesti topup minima rm20 sebulan.

Contoh, kita andaikan semua orang topup RM50 dan semua orang ajak 10 orang saja (dalam list handphone anda pun ada beratus nama, tapi kita anggap 10 orang saja join, senang nak kira, ok!)

Level 1 anda akan ada 10 orang. Setiap orang topup rm50 x 10 = rm500. Syarikat share dengan anda 6% x rm500 = rm30 ok tak? Padan lah, sebelum ni 1 sen pun anda tak pernah dapat. Betul tak?

Level 2 anda akan ada 10 x 10 = 100 orang. Setiap orang topup rm50 x 100 = rm5000. Syarikat share dengan anda 3% x rm5000 = rm150 - lepas tak buat cover minyak motor anda.

Level 3 anda akan ada 100 x 10 = 1000 orang. Setiap orang topup rm50 x 1000 = rm50,000. Syarikat share dengan anda 11% x rm50,000 = rm5500 - lepas tak buat sara hidup anda?

 

L1 : 10 x rm50 x 6% = rm30

L2 : 100 x rm50 x 3% = rm150

L3 : 1000 x rm50 x 11% = rm5500

Jumlah semua : RM 5680 sebulan

 

Bulan depan mereka akan topup lagi, sebab handphone adalah satu keperluan. Bukan produk bermusim. Maka anda akan dapat lagi RM5680 tu dan begitulah seterusnya... Pasif setiap bulan selagi mereka guna handphone.

 

 

3) BONUS TAHUNAN (BONUS AWAL TAHUN)

Bonus rajin – gabungan daripada bonus aktif dan bonus pasif

Extra bonus untuk anda yang rajin ajak orang join.

Contoh pembahagian bonus tahunan:

 

Ajak 3 orang join + 5% drp komisyen topup

Ajak 4 orang join + 8% drp komisyen topup

Ajak 7 orang join + 15% drp komisyen topup

Ajak 11 orang join + 20% drp komisyen topup

 

Contoh pengiraan :

Andaikan pada bulan Ogos, anda dapat komisyen topup rm1000 dan anda ada ajak 7 orang baru join pada bulan tu. Maka anda layak dapat bonus tahunan 15% utk bulan Ogos tu. 15% x rm1000 = rm150

Andaikan pada bulan September pula, anda dapat komisyen topup lebih sikit rm1500 dan anda ada ajak 3 orang baru saja join pada bulan tu. Maka anda hanya layak dapat bonus tahunan 5% saja utk bulan September tu. 5% x rm1500 = rm75.

Andaikan pada bulan Oktober pula, anda dapat komisyen topup lebih sikit lagi rm2000 dan anda ada ajak 11 orang baru join pada bulan tu. Maka anda layak dapat bonus tahunan 20% utk bulan Oktober tu. 20% x rm2000 = rm400.

Semua bonus tahunan untuk setiap bulan akan dicampur dari bulan Januari hingga bulan Disember untuk tahun tersebut dan akan dibayar ke akaun bank anda pada awal tahun depan, bulan Januari tahun depan. Andaikan, campur campur semua tu jadi lah RM3000 terkumpul. RM3000 tu akan dimasukkan terus seketul ke dalam akaun bank anda pada januari depan. So, lepas tak untuk buat downpayment kereta baru? Atau buat belanja bawa family melancong? Atau buat cover roadtax insuran kereta anda? Atau apa saja... U decide... 

 

       

 

  

 

         

 

         

 

Sila tonton viideo di bawah ini bagi mendapatkan penerangan lebih terperinci mengenai Bonus Penajaan, Komisyen Topup dan Bonus Tahunan - Tone Excel.

 

 

 

PELUANG MELANCONG & UMRAH PERCUMA

 

Bukan sekadar duit. Syarikat juga menyediakan peluang melancong dan UMRAH PERCUMA kepada sesiapa yang berjaya mendapatkan komisyen topup RM2300 dalam mana2 bulan. Pakej UMRAH hanya layak dapat sekali saja untuk setiap orang. Bermakna sesiapa saja yang buat bisnes ni akan layak menjejakkan kaki ke Mekah sekurang-kurangnya sekali. Sama ada cepat atau lambat. 

 

 

PELUANG MENANG CABUTAN BERTUAH TAHUNAN

 

Kempen 2017 : Setiap penajaan 2 ahli baru akan dapat 1 kupon

Hadiah yang disediakan:

 

No 1 : Cash RM1,000,000

No 2 : Cash RM100,000

No 3 : Cash RM10,000

No 4-5-6-7-8 : Cash RM3000 setiap seorang

 

 

PELUANG DAPAT MANFAAT SEBAGAI PENGGUNA

 

1) Topup Dapat Cash Back Hingga 7.5% Masuk Akaun

2) Topup Dapat Airtime & Data Internet Percuma

3) Topup Dapat Big Point Terkumpul Percuma

4) Topup Dapat PA Takaful Etiqa RM50,000 Percuma.

5) Layak Dapat Diskaun Penginapan Tune Hotel hingga 30%

6) Layak Masuk Kempen & Promosi Semasa

7) Layak Dapat Akaun Tune Talk Selfcare

 

 

Ok! Setakat ni nampak tak apa yang simkad ni boleh bagi kepada anda dan keluarga anda? NAMPAK TAK? Kalau dah nampak, apa nak buat? Jawapannya ada pada anda. Jom bertindak sekarang juga!

 

 


Main Menu : Muka Depan l Syarikat l Produk l Pelan Pemasaran l Testimoni  


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017