Sumber Pendapatan Pasif Anda W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 

TESTIMONI KEJAYAAN TONE EXCEL

 

 

Mazelan Abas

 

 

Muhammad Naim bin Ashaari

 

 

Graduan UIA Gombak dalam bidang Sarjana Muda Kejuruteraan Automotif. Beliau diperkenalkan dengan Tone Excel pada bulan Februari 2014 sewaktu belian berada di semester terakhir di UIA. Disebabkan beliau tidak pernah bekerja dan tidak ingin bekerja, beliau cuba menceburi dalam bidang perniagaan. Beliau nampak bahawa perniagan Tone Excel ini membolehkan dirinya mendapatkan kebebasan masa & wang. Jadi beliau bertekad untuk membuat perniagaan ini bersungguh-sungguh dengan sentiasa fokus, sabar dan konsistem menyebarkan kelebihan-kelebihan yang terdapat dalam simkad Tone Excel ini. Kini berjaya buat duit 6 angka setiap bulan dalam masa 2 tahun sahaja

 

Rosanne Goh

 

 

Tinggal di Johor Baharu. Dulu bekerja dikedai handphone sebagai juru jual dan McDonald dengan pendapatan sekitar RM2,000 sebulan. Tiga tahun menjalankan bisnes Tone Excel, sekarang ini telah berjaya buat duit sekitar RM100,000 sebulan. Sudah tidak bekerja makan gaji lagi. Mungkin anda sukar ingin percaya, sebenarnya beliau sendiri masih tak percaya yang sekarang ini dia sudah hampir bergelar JUTAWAN Tone Excel.

 

Hamka Marsaling

 

 

Tinggal di Kota Kinabalu. Dulu bekerja sebagai office boy dengan pendapatan sekitar RM1,200 sebulan. Pada tahun 2012 dia menyertai Tone Excel dan menggerakkannya dengan cara offline dan online. Facebook merupakan tempat utama beliau beriklan. 3 tahun berlalu, usaha membuahkan hasil. Hari ini dengan pendapatan sekitar RM70,000 setiap bulan, hidupnya berubah 360 darjah. Tidak bekerja lagi, berkahwin dan mempunyai 2 orang anak. Beli BMW 3-Series dan beberapa buah rumah juga secara CASH, 100% dari komisyen Tone Excel.

 

Sulaiman Ismail

 

 

Rakan2 panggil dia Slay. Dulu bekerja sebagai ADK (Anti Dadah Kebangsaan). Mula melakukan bisnes Tone Excel pada tahun 2013. Masa begitu pantas berlalu. Usaha beliau tidak sia-sia. Sekarang ini, dengan pendapatan melebihi RM50,000 setiap bulan. Orang yang tidak sombong dan merendah diri. Sudah pun berhenti kerja sepenuhnya, dan sekarang asyik beli aset, tanah dan rumah hasil komisyen Tone Excel.

 

Razif Yusof

 

 

Berasal dari Pulau Pinang. Dia merupakan usahawan internet. Tidak bekerja, hanya online merupakan sumber pekerjaan tetap beliau. Dengan pendapatan puluhan ribu ringgit setiap bulan daripada Tone Excel, facebook merupakan salah satu media wajib untuk mengembangkan perniagaan beliau. Sehingga hari ini, promosi melalui Facebook merupakan senjata utama yang dimilikinya.

 

Shukeri Mohamed

 

 

Menjalankan bisnes Tone Excel bermula 2010 sehingga 2011 sahaja, dia selepas itu beliau diserang sakit buah pinggang. Sekarang hanya mampu berkerusi roda. Selepas 2011 dia langsung tidak mampu menjalankan apa2 bisnes lagi. Tiada pencen, tiada insuran yang mahu menanggung kehidupan beliau. Syukur, di dalam Tone Excel ini ada pasif income. Selama 4 tahun, setiap bulan, sehingga kehari ini, beliau masih menerima komisyen dari Tone Excel dalam lingkungan RM4,000 sebulan. Kata beliau yang saya ingat sehingga kehari ini ” Kalau saya mati hari ini pun saya dah tak kesah, saya tahu pencen dari Tone Excel tetap boleh diwarisi oleh keluarga saya, walau pun saya dah tiada lagi”.

 

Zulkifly Hasidin

 

 

Menjalankan bisnes Tone Excel 4 tahun yang lalu. Pada awal tahun 2015 ujian Tuhan menduga beliau dengan penyakit stroke, dan hanya mampu berkerusi roda sahaja ketika ini. Tidak mempu bekerja lagi dimana beliau merupakan bekas pengurus pusat jualan kenderaan. Sempat beberapa tahun mempromosikan bisnes ini. Bila sakit menyerang, maka beliau tidak dapat bekerja, maka gaji pun hilang, pencen sudah tentu tiada, tetapi beliau bersyukur nikmat Tuhan yang tidak disangka-sangka, Tone Excel tidak pernah melupakan beliau, tidak pernah lupa membayar komisyen yang menghampiri RM20,000 sebulan sehingga ke hari ini. Semua bermula 4 tahun lalu beliau meyediakan payung sebelum hujan. Menjalankan bisnes Tone Excel ketika masih sihat, dan ini merupakan rezeki dari sumber yang tidak disangka-sangka.

 

 

 

 

 

Dan ramai lagi yang telah berjaya mencapai kejayaan dalam bisnes ini. Sekarang pilihan ada ditangan anda sama ada untuk menjadi pemain dalam bisnes ni atau sekadar ingin menjadi penonton kepada kejayaan orang lain. Jom bertindak sekarang juga!

 

 


Main Menu : Muka Depan l Syarikat l Produk l Pelan Pemasaran l Testimoni  


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017