Sumber Pendapatan Pasif Anda W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 

PENGENALAN PROGRAM DAN SYARIKAT

 

1. PROGRAM RUJUKAN KOMUNITI WOW

 

Program Rujukan Komuniti WOW ini dibawakan oleh Tone Excel yang menyediakan peluang perniagaan dan dikuasakan oleh Tune Talk yang membekal perkhidmatan telekomunikasi (talian telefon) serta Celcom yang menyediakan infrastruktur dan pencawang terbaik di seluruh Malaysia.

* WOW bermaksud Windows of Opportunity and Work (Hard & Smart)

 

 

INI bukan bisnes MLM, bukan bisnes jual topup, bukan skim pelaburan duduk diam dapat duit, bukan skim haram dan seangkatannya. Ini adalah Refferal Program, bisnes simkad. Di mana anda buat kerja sekali, anda dapat komisyen berkali-kali, selagi orang tu topup. Mereka nak topup, mereka tak perlu cari anda, mereka boleh topup di mana-mana tempat yang biasa mereka topup..

 

2. TONE EXCEL - Menyediakan peluang perniagaan

 

Tone Excel Sdn Bhd (861591-U) ditubuhkan pada tahun 2009 dan pada 10 Februari 2010 telah menandatangani perjanjian dengan Tune Talk. Matlamat penubuhan adalah untuk memberi peluang kepada pengguna handphone di Malaysia menjadi usahawan di bidang telekomunikasi dan mencapai kebebasan kewangan serta menikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Ibu Pejabat Tone Excel beralamat di B-G-1, Jalan 3/149E, Taman Sri Endah, Bangunan Endah Promenade, Bandar Baru Sri Petaling, 57000 Sri Petaling, Kuala Lumpur. Info lanjut layari www.toneexcel.com atau hubungi 010-5000969 (8 pg - 10 mlm) atau email ke hq.care@tonegroup.net 

 

 

 

Tone Excel mendapat lesen Application Service Provider (ASP) daripada SKMM dan Tone Excel juga berdaftar di bawah Consumer Forum Malaysia (CFM).

 

 

Tone Excel Majikan Terbaik : Tone Excel telah menerima anugerah majikan terbaik oleh Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP). Tone Excel tidak pernah gagal bayar komisyen kepada lebih sejuta ahli, setiap bulan, sejak penubuhannya.

 

 

Tone Excel Patuh Shariah : Tone Excel telah diperakui memenuhi piawaian patuh shariah Malaysia. Amanie Advisor (684050-H) yang diketuai oleh panelnya Datuk Dr. Mohd Daud Abu Bakar (Pengerusi Majlis Penasihat Shariah Bank Negara Malaysia (BNM) dan Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SSM) telah mengeluarkan Sijil Patuh Shariah untuk Tone Excel pada 11 April 2017.

 

 

 

Tone Excel Di Media Massa

 

 

 

3. TUNE TALK - Menyediakan perkhidmatan telekomunikasi

 

Tune Talk Sdn Bhd dimiliki oleh syarikat induk Tune Group kepunyaan Tan Sri Dr. Tony Fernandes. Di bawah Tone Group ada Air Asia, Tune Money, Tune Insurans, Tune Hotel dan Tune Talk. Maknanya dari segi syarikat kita tidak perlu risau sebab back-up syarikat sangat kuat, kukuh dan boleh dipercayai. Info lanjut layari www.tunetalk.com atau hubungi 13100 or 03-79490000.

 

 

4. CELCOM - Menyediakan infrastruktur

 

Tune Talk menggunakan infrastruktur Celcom. Celcom ada share 35% dalam Tune Talk. Ini bermakna di mana ada coverage Celcom, di situ juga ada coverage Tune Talk. (Apa yang ingin saya katakan di sini, sebagai sebuah syarikat gergasi telekomunikasi, Celcom pasti akan buat kajian terperinci dulu, sebelum membeli share dengan Tune Talk. Takkan Celcom nak beli share jika Tune Talk tak bagus. Oleh sebab itu kita tak payah lagi buang masa mengkaji bagus tak bagus ni). 

 

 

KENAPA ANDA MESTI JOIN TONE EXCEL ?

 

Pertama, kerana anda memang guna handphone.

 

Setiap bulan anda tetap akan topup / bayar bil tapi tak dapat apa benda (dapat call, sms dan data internet saja). Maknanya daripada tak dapat apa benda, lebih baik guna simkad yang memberi berbagai faedah menarik kepada anda. Bertukar dari pengguna setia kepada pengguna bijak!

 

Kedua, kerana inilah peluang untuk merealisasikan impian anda

 

 

Jika kita inginkan perubahan, maka jadilah perubahan itu. Tidak ada manusia yang dilahirkan untuk gagal dalam hidup. Melainkan dia sendiri yang memilih untuk gagal. Kegagalan yang sebenarnya adalah kegagalan untuk mencuba!

 

Program Tone Excel telah mendapat sambutan hebat dari lebih 1,000,000 pengguna telefon bimbit seluruh negara. 

 

 


Main Menu : Muka Depan l Syarikat l Produk l Pelan Pemasaran l Testimoni  


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017