Sumber Pendapatan Pasif Anda W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 

PROGRAM RUJUKAN KOMUNITI WOW
Windows of Opportunity and Work - Hard & Smart

 

 

" Ini bukan bisnes MLM, bukan bisnes jual topup, ini referral program, bisnes simkad, buat kerja sekali, dapat komisyen berkali-kali selagi orang tu topup & mereka tak topup dengan kita, mereka topup di tempat-tempat biasa topup ".

 

PROGRAM RUJUKAN KOMUNITI WOW dibawakan oleh TONE EXCEL yang menyediakan peluang perniagaan dan dikuasakan oleh TUNE TALK yang membekal perkhidmatan telekomunikasi (line telefon kita pakai line Tune Talk). Manakala infrastruktur oleh CELCOM yang menyediakan perkhidmatan pencawang terbaik di seluruh Malaysia.

 

 

1. TONE EXCEL

 

 

Tone Excel Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 2009 dan pada 10 Februari 2010 telah menandatangani perjanjian dengan Tune Talk. Matlamat penubuhan adalah untuk memberi peluang kepada pengguna handphone di Malaysia menjadi usahawan di bidang telekomunikasi dan mencapai kebebasan kewangan serta menikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Ibu Pejabat Tone Excel beralamat di B-2-8 & B-3-8, Jalan 3/149E, Taman Sri Indah, Bangunan Endah Promenade, Bandar Baru Sri Petaling,  57000 Sri Petaling, Kuala Lumpur. Info lanjut sila layari www.toneexcel.com

 

2. TUNE TALK

 

 

Tune Talk miliki oleh syarikat induk Tune Group kepunyaan Tan Sri Dr. Tony Fernandes. Di bawahnya ada Air Asia, Tune Money, Tune Insurans, Tune Hotel dan Tune Talk. Maknanya dari segi syarikat kita tidak perlu risau sebab back-up syarikat sangat kuat, kukuh dan boleh dipercayai. Info lanjut sila layari www.tunetalk.com

 

3. CELCOM

 

 

Tune Talk menggunakan infrastruktur Celcom. Celcom ada share 35% dalam Tune Talk. Ini bermakna di mana ada coverage Celcom, di situ juga ada coverage Tune Talk.

 

KENAPA ANDA PERLU JOIN PROGRAM INI ?

 

PERTAMA : Sebab anda memang guna handphone.

 

Setiap bulan anda tetap akan topup / bayar bil tapi tak dapat apa benda (dapat call, sms dan data internet saja). Maknanya daripada tak dapat apa benda, lebih baik guna simkad yang memberi berbagai faedah menarik kepada anda. Bertukar dari pengguna setia kepada pengguna bijak!

 

KEDUA : Berpeluang Untuk Merealisasikan Impian Anda

 

 
 
Jika kita inginkan perubahan, maka jadilah perubahan itu. Tidak ada manusia yang dilahirkan untuk gagal dalam hidup. Melainkan dia sendiri yang memilih untuk gagal. Kegagalan yang sebenarnya adalah kegagalan untuk mencuba!
 
 
 

PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.

ProjekBuatDuit.Com © 2017