PELUANG TAMBAH PENDAPATAN W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA
 
 
Ya benar! Anda mungkin tak sedar yang anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan. Anda ada handphone. Anda ada fesbuk. Anda juga ada kenalan yang ada handphone dan fesbuk. Jika anda manfaatkan segala apa yang anda ada ini, maka anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan, sama ada secara parttime atau pun fulltime dengan hanya duduk di rumah sahaja.
 
 
Bagaimana caranya? Mudah sangat! Mudah sangat-sangat!
Semudah ABCD sahaja..
 
 
Follow step A - B - C - D di bawah ini :
 
 
STEP A : DAFTAR SEBAGAI AHLI TONE WOW
 
 
Syarat pertama untuk buat duit, anda mesti daftar sebagai ahli Tone Wow. Yuran pendaftaran RM10 sahaja - Status Pangkat Lite Member. Anda akan dapat 1 simkad (boleh guna nombor lama anda atau guna nombor baru) berserta sistem bisnes Tone Wow.
 
 
 
 
Simkad Tone Wow dikeluarkan oleh TONE GROUP (www.tonewow.net) dan dikuasakan oleh DIGI (menggunakan coverage Digi). Di mana ada coverage Digi, maka di situ ada coverage Tone Wow. 
 
 
  
 
 
Simkad Tone Wow baru saja dilancarkan pada 15 Oktober 2018 yang lepas. Maknanya ia masih baru dan marketnya sangat besar. Oleh itu saya sarakan anda cepat-cepatlah daftar dan rebut peluang jadi orang yang terawal di tempat anda. 
 
 
Selepas selesai daftar, anda akan diberi :
 
 
1. Web Portal Bisnes Tone Wow
2. MyWow Apps Tone Wow
3. Website Promosi Projek Buat Duit 
4. Support Group Fesbuk TWS
5. Support Group Wasap TWS
6. Support Group Messenger TWS
7. Support Group Telegram TWS 
 
 
 
 
Jika anda sedar.. apa yang anda dapat ini.. harganya adalah lebih besar berbanding dengan kos yang anda keluarkan! - hanya dengan team projek buat duit dot com.
 
 
STEP B : SETIAP BULAN MESTI TOPUP RM30 ..
 
 
Syarat kedua untuk buat duit adalah setiap bulan anda mesti topup sekurang-kurangnya RM30. Maintain. Tak kisah nak topup sikit-sikit sehingga cukup RM30 sebulan pun boleh, atau nak topup terus sekaligus RM30 pun boleh. Asalkan jumlahnya adalah RM30 sebulan.
 
 
Kena maintain setiap bulan? Ya! Kena maintain setiap bulan. Bisnes mesti ada maintain. Jika takda maintain dari mana nak datangnya repeat sale. Pada pandangan saya, maintain RM30 sebulan bukanlah satu nilai yang besar. Kenapa perlu takut? Sekarang ni pun anda memang topup hp anda juga. Walaupun anda tak join bisnes. Malah ada yang topup lebih RM30 sebulan, sebab nak langgan data internet. Jadi, apa masalahnya pasal maintain? Topup saja seperti biasa. Automatik dah jadi maintain bisnes. Jika kurang RM30 sebulan, cukupkan bagi jadi rm30. Selesai sudah bab maintain. Jangan jadikan maintain rm30 sebulan itu sebagai masalah yang menghalang anda untuk buat duit 3 - 4 angka setiap bulan.
 
 
Topup DIGI .. RM5, RM10, RM20, RM30, RM50 atau sebagainya..
 
 
Dapatkan Special Pakej Plan Data + Call..
Khas untuk anda yang topup RM10, RM30 atau RM50 sekaligus.
 
 
    
 
 
Topup RM10 sekaligus dapat data 500mb + 20 minit call ke Digi + 10 minit call ke semua telco (Kredit ditolak automatik ganti dengan plan TWR10). Valid 10 hari.
 
 
Topup RM30 sekaligus dapat data 5GB + 100 minit call ke Digi + 30 minit call ke semua telco + 10 sms ke Digi + 10 sms ke semua telco (Kredit ditolak automatik ganti dengan plan TWR30). Valid 32 hari.
 
 
Topup RM50 sekaligus dapat data 15GB data + 150 minit call ke semua telco (Kredit ditolak automatik ganti dengan plan TWR50). Valid 50 hari.
 
 
Bagi anda yang topup selain RM10, RM30 dan RM50.. Contoh RM5, RM15, RM20, RM60, RM100 atau sebagainya.. akan dapat kredit macam biasa.. dan jika anda nak guna data, anda boleh langgan seperti biasa.. tiada masalah.
 
 
 
 
 
 
* Data dan call akan carry forward dengan syarat mesti topup atau langgan semula sebelum tamat tarikh validnya, dengan nilai dan cara yang sama. Jika tarikh valid tamat, data, call dan sms juga akan tamat. Maksimum data, call, sms dibawa ke depan 3 kali ganda. Banyak tu. Tak habis guna dah.. Lagi pun setiap bulan kita akan topup lagi untuk buat duit. Automatik akan dapat data dan call lagi. Jadi, tak perlu runsing bab data dan call ni. Semuanya akan jadi free lepas ini.
 
 
Topup dapat Point WowCher
 
 
Selain topup dapat data, call, sms.. setiap kali anda topup anda juga akan diberi point dalam bentuk WowCher. Apa gunanya point ini adalah anda boleh kumpul dan tebus dengan barangan di kedai-kedai yang terpilih.
 
 
Ada yang mengatakan point ini tidaklah penting. Namun anda kena faham bahawa anda guna hp bukan untuk sebulan dua, tapi anda akan guna bertahun lamanya. Bayangkanlah dalam tempoh beberapa tahun, berapa banyak point yang akan anda kumpul. Jangan terkejut jika suatu hari nanti anda boleh guna point sahaja untuk beli beras. Bagi saya mudah, lebih baik ada daripada takda. Anda guna simkad lain apa pun takda.
 
 
Untuk mudahkan anda faham, point WowCher ini sama seperti point anda isi minyak pakai kad mesra atau bonus link. Walaupun anda rasa tak penting tapi anda tetap gores kad tersebut setiap kali isi minyak. Kenapa? Kerana anda tahu walaupun sedikit, lama lama point itu akan jadi banyak dan boleh tukar untuk dapatkan sesuatu. Jadi taklah sia-sia anda habiskan duit isi minyak. Begitu juga di sini takkan anda nak habiskan duit begitu saja untuk hp anda? 
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
STEP C : CERITA DAN AJAK ORANG LAIN GUNA SIMKAD TONE WOW.
 
 
Syarat ketiga untuk buat duit adalah anda mesti ajak kawan-kawan, kenalan, ahli keluarga dan orang lain guna simkad Tone Wow ini. Anda kena faham, ini adalah bisnes. Jika tidak ada pelanggan dari mana anda akan dapat duit? 
 
 
Ramai orang takut nak bisnes kerana fobia dengan perkataan "kena cari orang" tapi mereka lupa hukum perniagaan "bisnes mesti ada pelanggan". Dalam projek buat duit dot com ini, kami tidak guna istilah cari orang kerana kami tak cari orang, tapi kami cari pelanggan, dan mereka yang nak buat duit. Apa yang anda perlu lakukan adalah kongsikan saja website anda kepada kenalan-kenalan anda dan ajak mereka buat duit. Itu saja. Jika mereka tak nak, itu hak mereka. Hak kita adalah untuk berkongsi dan mengajak mereka buat duit bersama kita agar mereka juga dapat keluar dari belenggu masalah kewangan mereka.
 
 
Bagaimana cara nak dapatkan pelanggan?
 
 
Nah saya tunjukkan 2 kaedah yang boleh anda gunakan. Anda ada handphone kan? dan anda ada fesbuk kan? Gunakan kedua-dua ini. Manfaatkan apa yang anda ada. Inilah yang saya dan kawan-kawan saya yang lain gunakan.
 
 
1. Handphone. Cuba anda check ada berapa nama dalam contact list handphone anda? 100? 200? 300? atau lebih? Jika anda tanya setiap orang, seorang demi seorang, tanya "siapa nak duit.." agaknya berapa orang akan kata "Nak"? Selepas anda kongsikan link website anda seperti ini kepada mereka.. berapa orang yang akan daftar untuk buat duit dengan anda? 10 orang? 20 orang? 30 orang? 100 orang?
 
 
2. Fesbuk. Cuba anda check ada berapa friends list dalam fesbuk anda? 1000? 2000? 3000? atau lebih? Jika anda PM inbox setiap orang, tanya seorang demi seorang, "siapa nak duit.." agaknya berapa orang akan kata "Nak"? Selepas anda kongsikan link website anda seperti ini kepada mereka.. berapa orang yang akan daftar untuk buat duit bersama anda? 100 orang? 200 orang? 300 orang? 1000 orang?
 
 
Saya yakin dan percaya pasti akan ada 10 ke 20 orang, senang-senang je daftar dengan anda. Asal anda follow saja strategi yang akan saya berikan. Dalam bisnes ni sebenarnya takda limit pun pelanggan anda. Anda boleh ajak seberapa ramai yang anda suka. Tak kisah 1, 2, 3.. 10, 20, 30.. 100, 200, 300.. unlimited! Lagi ramai anda ajak atau rekmen, maka lagi banyaklah komisyen yang akan anda dapat daripada syarikat Tone Wow.
 
 
Bagaimana cara anda dapat duit?
 
 
Setiap orang yang anda ajak join, mereka pasti akan topup simkad mereka. Tak kisahlah di mana mereka topup, syarikat akan dapat sale dan untung. Sama saja dengan mana-mana syarikat pun. Pelanggan topup, syarikat pasti akan dapat sale dan untung. Tapi syarikat lain biasanya akan guna duit untung mereka untuk bayar kepada syarikat iklan seperti tv, radio, majalah, surat khabar atau sebagainya..
 
 
Berbeza dengan syarikat Tone Wow, sebahagian dari untung sale topup akan diguna untuk bayar kepada siapa yang promot simkad mereka. Syarikat Tone Wow akan share untung mereka dengan anda kerana anda telah iklan simkad mereka. Setiap orang yang anda promot tu topup, tak kira lah di mana pun mereka topup, syarikat dapat untung. Syarikat akan kongsikan 3% dari nilai sale topup itu kepada anda. 
 
 
Contohnya
 
 
Pelanggan topup RM10 anda dapat 30 sen 
Pelanggan topup RM30 anda dapat 90 sen
Pelanggan topup RM50 anda dapat RM1.50
 
 
Kesimpulannya, lagi banyak pelanggan anda topup, maka lagi banyak lah komisyen dari untung syarikat yang anda dapat. Jika anda close lagi ramai pelanggan, maka lagi banyak lah juga jumlah komisyen yang anda akan dapat.  
 
 
Orang bawah topup, orang atas kaya..
 
 
Mungkin anda sudah biasa dengar kata-kata seperti ini. Sebenarnya takda pun istilah orang bawah topup, orang di atas kaya dalam bisnes ni. Mana-mana pengguna simkad pun, jika kita topup atau bayar bil, sudah tentulah akan pergi ke syarikat. Cuma di Tone Wow, syarikat share kepada kita untungnya. Kita tak makan duit orang bawah kita. Kita makan duit komisyen dari syarikat. 
 
 
Contoh, dulu anda pakai simkad XYZ, anda topup RM10, anda dapat kredit RM10. Duit topup tu masuk ke syarikat lah kan. Syarikat guna untung tu bayar ke syarikat iklan. Pernah tak anda dengar orang kata "Ahh orang bawah topup syarikat iklan kaya lah". Tak pernah kan?
 
 
Samalah juga sekarang ni dengan Tone Wow. Andaikan kawan yang anda ajak join tu topup RM5. Dia akan dapat kredit rm5. Satu sen pun tak tolak dari kredit dia. Duit dia topup tu akan dapat ke syarikat Tone Wow. Syarikat guna untung sale topup tu bayar kepada anda, sebagai pengiklan. Jadi komisyen anda dapat tu adalah dari untung syarikat.
 
 
So, faham kan? Takda istilah "orang bawah topup, orang atas kaya". Yang kaya adalah syarikat yang jual topup tersebut. Sama saja dengan syarikat simkad yang anda guna sekarang. Cuma syarikat Tone Wow ni, dia akan share untung dia kepada anda. Sedangkan syarikat telco anda sekarang langsung tak share dengan anda. Nampak..???
 
 
Close 10 orang dan topup RM30 ..
 
 
Saya ambil contoh anda close 10 orang saja. Kenapa 10 orang? Macam saya kata sebelum ni.. Senang nak kira atau nak darap. Anda boleh ajak berapa ramai anda suka. Nak ajak sorang, dua orang saja pun boleh.. Nak ajak 7-8 orang saja pun boleh.. Nak ajak 20-30 orang pun boleh.. Nak ajak 100-200 orang pun boleh.. Ikut suka anda. Takda masalah.. Bebas.. Unlimited! Cuma kena faham, kalau pelanggan sikit, komisyen pun sikit lah..
 
 
Saya tunjukkan 10 orang ni hanya untuk contoh. Senang nak kira atau nak darab komisyen anda. Lagi pun nak ajak 10 orang tak susah.. sebab modal RM10 sahaja.. dan syarat nak layak dapat komisyen hanya perlu topup RM30 sahaja sebulan. Betul tak..?
 
 
Dan kerja nak close 10 orang akan jadi lebih senang sebab kita ada support group.., ada training kelas online.. (duduk rumah pun boleh belajar).., dan ada website sendiri seperti website ini.., anda boleh share dan promote kat orang guna link website jer..
 
 
   
 
 
Ok! Andaikan anda close 10 orang.. mereka yang anda close ini akan dikira sebagai direct customer anda atau level 1 anda (L1). Setiap kali mereka topup, syarikat dapat untung, syarikat akan share kepada anda 3% dari nilai sale syarikat. Contoh mereka topup RM30 sahaja setiap orang (syarat untuk mereka layak dapat komisyen), anda dapat..
 
 
L1 = 10 orang x RM30 x 3% = RM 9 
 
 
Ok tak ok dapat RM9? Sebelum ni guna simkad lain pernah dapat 90 sen tak? Tak pernah pun.. 9 sen? Huhh! 9 sen pun tak pernah dapat.. Ini dapat RM9.. Ok lah kan. Nak banyak lagi? Ok jom kita tengok step seterusnya..
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
STEP D : DUPLIKASI STEP A-B-C DI ATAS 
 
 
Duplikasi bermaksud sama seperti photostat. Ajarkan kepada rakan-rakan atau pelanggan-pelanggan anda yang nak buat duit bersama anda tu, buat sama seperti apa yang anda buat. Duplikasi step ABC di atas kepada mereka. Follow the sistem. Pasang niat biar sama-sama dapat untung.
 
 
A - Ahli rm10..
B - Bulan2 topup RM30..
C - Cerita, Copypaste, Close 10 orang..
 
 
Jika semua orang buat perkara yang sama, maka setiap orang pun akan dapat hasil yang sama.. dan group bisnes masing-masing pun akan berkembang seperti berikut..
 
 
L1 = 10 orang
L2 = 10 orang close 10 orang = 100 orang
L3 = 100 orang close 10 orang = 1000 orang
 
 
Andaikan setiap orang hanya topup RM30 sahaja sebulan (syarat maintain untuk layak dapat komisyen) atau sekadar nak dapatkan data 5GB + 100 minit call ke digi + 30 minit call ke semua telco + 10 sms ke digi + 10 sms ke semua telco.
 
 
Ingat! Setiap orang topup, syarikat akan dapat sale, untung. Syarikat akan kongsikan untung tersebut dalam bentuk % kepada anda mengikut level. Untuk mudahkan anda nampak susunan level pembahagian komisyen.. Saya namakan mengikut hiraki anak, cucu dan cicit..
 
 
Orang yang anda close akan jadi L1 anda. Saya namakan sebagai anak anda. Anda dapat 3% komisyen setiap kali mereka topup..
 
 
Orang yang anak anda close akan jadi L2 anda. Saya namakan sebagai cucu anda. Anda dapat 2% komisyen setiap kali mereka topup.. 
 
 
Orang yang cucu anda close akan jadi L3 anda. Saya namakan cicit anda. Anda dapat 5% komisyen setiap kali mereka topup..
 
 
L1 = Anak = 3%
L2 = Cucu = 2%
L3 = Cicit = 5%
 
 
Potensi income anda - Lite Member
 
 
L1 : 10 orang x RM30 x 3% = RM9
L2 : 100 org x RM30 x 2% = RM60
L3 : 1000 org x RM30 x 5% = RM1500
 
 
JUMLAH RM 1,569 sebulan! Wow ke WOW?
 
 
Sebelum ni anda mungkin nampak sikit income anda. RM9 jer? Nah sekarang ni mungkin anda nampak lebih berbaloi join bisnes ni. Inilah hasilnya jika kita berbisnes secara jemaah. Inilah antara sebab saya suka buat bisnes secara networking berbanding berbisnes cara konversional sorang-sorang. Nampak dari RM9 boleh jadi RM1,569 jika buat secara berjemaah, saling bantu membantu.
 
 
Ini adalah contoh jika setiap orang hanya close 10 orang dan setiap orang hanya topup RM30 sebulan. Apa akan jadi jika setiap orang topup lebih RM30 sebulan? Maka komisyen pun akan lebih. Apa akan jadi jika setiap orang close lebih 10 orang? Maka jumlah komisyen pun akan jadi lebih juga lah.
 
 
Berikut adalah contoh potensi income untuk duplikasi 10 di mana setiap orang hanya close 10 dan duplikasi 20 di mana setiap orang hanya close 20 orang sahaja. Andaikan setiap orang topup RM30 sahaja sebulan. Lihat potensi income anda..
 
 
 
 
 
Kenaikkan Pangkat
 
 
Jika income bulanan anda mencecah RM100 ke atas sebulan, dalam mana-mana bulan.. anda akan dinaikkan pangkat.. dari "Lite Member" menjadi "Normal Member (BIZ)". Apa kelebihannya jika anda naik pangkat? Secara automatik percen (%) komisyen anda juga akan meningkat setiap level seperti berikut:
 
 
Komisyen L1 akan naik dari 3% jadi 6%
Komisyen L2 akan naik dari 2% jadi 3%
Komisyen L3 akan naik dari 5% jadi 11%
 
 
Potensi income anda - Normal Member
 
 
Duplikasi 10 di mana setiap orang hanya close 10 orang sahaja dan setiap orang hanya topup RM30 sahaja..
 
 
L1 : 10 orang x RM30 x 6% = RM18
L2 : 100 org x RM30 x 3% = RM90
L3 : 1000 org x RM30 x 11% = RM3300
 
 
JUMLAH INCOME RM 3,408 sebulan! 
 
 
Duplikasi 20 di mana setiap orang hanya close 20 orang sahaja dan setiap orang hanya topup RM30 sahaja..
 
 
L1 : 20 orang x RM30 x 6% = RM36
L2 : 400 org x RM30 x 3% = RM320
L3 : 8000 org x RM30 x 11% = RM26400
 
 
JUMLAH INCOME RM 26,756 sebulan!
 
 
Jika ada yang topup lebih dan ada yang close lebih maka jumlah income pun akan jadi lebih. Kita tak boleh kawal setiap rakan niaga kita. Kita hanya boleh duplikasi (ajar) kepada mereka. Selebihnya adalah terserah kepada mereka. Nak income banyak, maka close lah seramai mungkin. Nak income sikit, close lah sikit. 
 
 
 
 
Insentif Bonus Tahunan
 
 
Bagi anda yang aktif close setiap bulan akan diberi Insentif Bonus Tahunan pula. Jika anda close 1 orang sebulan, maka anda akan dapat 1% bonus tahunan untuk bulan tersebut. Didarab dengan komisyen bulanan anda. Jika anda close 2 orang dapat 2%, close 3 orang dapat 3%, close 4 orang dapat 4% dan seterusnya. Setiap pertambahan seorang akan bertambah 1% hingga maksimum 20 orang dapat 20%. Jika close lebih 20 orang pun 20% saja maksimum.
 
 
Contoh, katakan pada bulan Januari anda close 10 orang, maka anda akan dapat 10% bonus tahunan, dan komisyen anda pada bulan Januari adalah RM500. Maka 10% x RM500 = RM50 bonus tahunan anda untuk bulan Januari itu.
 
 
Pada bulan Februari pula anda close 5 orang saja, maka anda akan dapat 5% sajalah bonus tahunan untuk bulan Februari, dan komisyen anda pada bulan Februari adalah RM600. Maka 5% x RM600 = RM30 bonus tahunan anda untuk bulan Februari itu. 
 
 
Pada bulan Mac anda langsung tak close ahli baru. Maka bulan Mac bonus tahunan anda adalah "0%". Maka bulan Mac anda tak dapatlah bonus tahunan. Syarat untuk dapat bonus tahunan adalah mesti close ahli baru.
 
 
Dan pada bulan April anda close 20 orang. Maka anda akan dapat 20% bonus tahunan untuk bulan April, dan komisyen anda pada bulan April adalah RM1000. Maka 20% x RM1000 = RM200 bonus tahunan anda untuk bulan April itu.
 
 
Seterusnya pada bulan Mei anda close 30 orang. Maka anda akan dapat 20% juga bonus tahunan untuk bulan Mei sebab maksimum bonus tahunan adalah 20% saja setiap bulan. Anda close lebih 20 orang pun anda akan dapat 20% saja. Andaikan komisyen anda pada bulan Mei adalah RM1200. Maka 20% x RM1200 = RM240 bonus tahunan anda untuk bulan Mei itu.
 
 
Bonus hanya akan dibayar ke akaun bank anda setiap 6 bulan sekali, 2 kali setahun. Bonus tahunan untuk bulan 1, 2, 3, 4, 5, 6 akan dikumpul, dicampur dan dibayar pada bulan Oktober. Manakala bonus tahunan untuk bulan 7, 8, 9, 10, 11, 12 akan dikumpul, dicampur dan dibayar pada bulan April seterusnya.
 
 
Bonus tahunan boleh menjadi penolakkan kepada anda untuk close ahli baru setiap bulan. Contohnya anda boleh jadikannya sebagai peransang untuk anda close minima 20 orang setiap bulan supaya anda boleh dapat bonus tahunan maksimum. Dalam masa sama ahli baru level 1 anda juga akan meningkat.
 
 
Anda mungkin tak perasan jika ahli level 1 anda bertambah, apa akan jadi dengan ahli di level 2 dan 3 anda? Agak-agak berapa orang akan lahir di level 2 anda dan berapa orang akan lahir di level 3 anda. Saya pun tak tahu. Sebab ada yang akan buat bisnes dan ada yang akan guna simkad saja seperti biasa. Bagi saya apa yang penting adalah buat apa yang perlu dibuat. Itu sahaja. Selebihnya tawakal saja lah.
 
 
Andaikan, sebulan anda close 20 orang, anda akan dapat bonus tahunan 20%. Secara tidak langsung dalam setahun ahli level 1 anda akan ada 20 x 12 = 240 orang. Takkan takda 100 orang yang hidup dan buat bisnes? Jika mereka hanya follow duplikasi close 10 orang saja pun, level 2 anda sudah ada 100 x 10 = 1000 orang dan level 3 anda akan ada 1000 x 10 = 10,000 orang.
 
 
Apa akan jadi dengan komisyen anda? Berikut adalah illustrasi komisyen anda dengan andaian setiap orang hanya topup RM30 sahaja sebulan.
 
 
L1 : 100 x RM30 x 6% = RM180
L2 : 1000 x RM30 x 3% = RM900
L3 : 10,000 x RM30 x 11% = RM33,000
 
 
JUMLAH RM 34,080 sebulan! WOW!!!
 
 
Bonus tahunan 20% x RM34,080 = RM6800 ++ setiap bulan. Mashaa Allah bonus tahunan saja pun dah cecah RM80,000 ++ setahun. Masuk akaun bank 2 kali setahun RM40,000 + RM40,000..
 
 
Itu jika diandaikan semua orang hanya topup RM30 sebulan dan setiap orang mereka hanya close 10 orang saja. Anda sorang saja yang close 20 orang setiap bulan. Secara logiknya, adakah mereka itu tidak mahu bonus tahunan? Adakah mereka tak mahu komisyen besar?
 
 
Apa akan jadi jika mereka juga ingin kejar bonus tahunan 20% setiap bulan? Maka secara automatik bilangan ahli level 2 dan ahli level 3 anda juga akan bertambah dan komisyen anda juga akan meningkat. Allahuakhbar!
 
 
Jadi kesimpulannya di sini, kita tak perlu menilai apa yang orang lain akan buat. Apa yang penting adalah "apa yang kita patut buat". Setiap bulan hanya perlu target close sale 20 orang saja dan duplikasi. Simkad rm10 takkan kita nak kata kita tak boleh nak close 20 orang. Memang tak mudah tapi jika tahu caranya pasti jadi tak susah. Jika kita usaha sungguh-sungguh pasti boleh! 
 
 
Di bawah ini adalah bukti komisyen mereka yang close lebih 400 orang di level 1 mereka. Berbaloi ke sangat berbaloi. Mereka tak fikir pun berapa orang akan kembang di level 2 dan level 3 mereka. Mereka hanya target dan buat apa yang perlu mereka buat. Jika setiap orang kejar target masing-masing maka level 2 dan 3 akan terus jadi dengan sendirinya. Buat apa yang perlu dibuat.
 
 
    
 
 
Insentif UMRAH 
 
 
Bukan hanya duit.. Tone Wow juga menawarkan anda Insentif UMRAH jika komisyen anda cecah RM2800 sebulan dalam mana-mana bulan sepanjang tahun ini. Maknanya setiap pengguna simkad Tone Wow berpeluang pergi UMRAH! Nak atau tak nak? Anda tak teringin ker pergi Mekah? Jika teringin jom rebut peluang hebat ini di sini. 
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
Ya! Betul. TANPA HENTI! Kerana setiap bulan orang akan guna hp, data, call.. dan setiap orang pasti akan topup. Handphone sudah jadi satu keperluan harian masa kini. Anda sendiri pun topup setiap bulan kan? Tambah-tambah mereka yang guna smartphone. Mesti akan topup untuk langgan data. Jadi, selagi ada orang topup, maka selagi itulah anda akan dapat duit, tanpa henti.
 
 
Saya ambil contoh yang sebelum ini. Katakanlah anda close sebulan 20 orang selama setahun = 240 orang, dan hanya 100 orang saja hidup dan buat bisnes. Mereka follow duplikasi close 10 orang saja setiap orang. Bulan ini mereka akan topup lagi. Betul tak? Sebab mereka pun nak dapatkan komisyen dan nak guna data internet. Maka mereka akan topup. Syarikat dapat sale, untung. Maka syarikat akan bagi komisyen kepada anda lagi..
 
 
L1 : 100 x RM30 x 6% = RM180
L2 : 1000 x RM30 x 3% = RM900
L3 : 10,000 x RM30 x 11% = RM33,000
 
 
JUMLAH RM 34,080 sebulan! WOW!!!
 
 
Nah! Dengan modal asal Rm10 dan topup seperti biasa sebelum ini (tolak komisyen saja). Jangan hairanlah jika suatu hari nanti ada suri rumah dan pelajar yang punyai income 5 angka setiap bulan dengan menggunakan handphone saja.
 
 
Bulan depan mereka akan topup lagi.. Anda dapat komisyen lagi. Bulan depan lagi mereka pun topup lagi.. Anda dapat komisyen lagi. dan lagi.. lagi.. lagi.. begitulah seterusnya kerana handphone adalah satu keperluan. Orang akan topup setiap bulan. Jadi anda secara tak sengaja akan terus dapat income setiap bulan tanpa henti. Walaupun ketika itu anda dah tak buat bisnes. Cuma topup dan coaching anak buah anda sahaja. Ini namanya Pasif Income. Duit tetap masuk akaun bank walaupun anda sudah tak bekerja. Macam pencen..
 
 
 
 
Pendapatan boleh diwarisi..
 
 
Bukan hanya pada masa anda hidup, malah selepas anda meninggal dunia pun, pendapatan anda ini tetap terus berjalan TANPA HENTI.. Pendapatan ini akan diwariskan kepada ahli keluarga anda. Suami, isteri, anak atau siapa saja yang anda ingini.
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
Objektif projek buat duit dot com ini ditubuhkan adalah untuk membantu anda buat duit dari rumah. Anda akan dimasukkan ke dalam group support fesbuk dan akan dibimbing oleh ramai mentor dan couch-couch terpilih dalam KELAS ONLINE team Tone WOW Strikers.
 
 
80% teknik yang akan digunakan adalah secara online. Hanya 20% sahaja cara lain. Jadi jika anda hanya suri rumah yang tak boleh keluar rumah, anda seorang yang pemalu, tak pandai cerita, tak da masa, sibuk kerja, itu bukan lagi jadi satu masalah kerana segalanya anda akan diajar secara online.
 
 
Anda yang join dengan team ini akan menerima satu link website pribadi anda untuk melakukan urusan promosi secara online. Tugas anda hanya kongsikan link anda di media sosial atau direct pm kepada wasap, sms kawan dan kenalan anda.
 
 
Jika ada yang ingin daftar join automatik akan didaftarkan di bawah anda kerana username mereka telah didaftarkan di bawah username anda dalam website ini. Anda akan terima email dari sistem setiap kali ada orang yang daftar dengan link website replika anda.
 
 
Anda sayang simkad sekarang? gunalah simkad tu. Takda masalah. Ambillah simkad ini sebagai peluang bisnes anda. Fikir-fikirkan lah.. RM10 untuk daftar.. dan RM30 untuk topup setiap bulan.., bukanlah satu nilai yang besar.., jika dibandingkan dengan pulangan yang bakal anda akan dapat. Jadi buat keputusan sekarang juga. Lock posisi anda segera dan jadilah orang terawal dalam kalangan kenalan anda. Jika anda lambat, tak mustahil esok esok mereka pula akan kongsikan peluang ini kepada anda.
 
 
Jika anda masih nak berfikir. Jika anda rasa masih was-was. Jom tonton video di bawah ini sekejap. Lihat apa kata mentor No 1 Malaysia ini.
 
 
 
 
DAFTAR SEGERA! TEMPAH LINK WEBSITE PERCUMA ANDA DI SINI! 
 
 
Atau hubungi saya untuk info selanjutnya :
 
 
Mohd Asri Md Jamil
NO HP : 60124629826
WHATSAPP : Sila klik di sini
EMAIL : asristrikers@gmail.com 
 
 

 


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017