RM10 JANA INCOME RM1000 SEBULAN W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

 

Nama saya Mohd Asri Md Jamil
No tel saya 60124629826
Wasap saya - klik di sini
E-mail saya simcardbest@gmail.com

 

Terima kasih kerana melayari website ini. Anggaplah ini satu anugerah untuk perubahan hidup dan masa depan anda. Buka minda anda seketika dan layari perkongsian ini hingga ke akhir. Anda pasti tidak rugi kerana anda akan dapat satu jalan bagaimana untuk mengatasi masalah kewangan anda sekeluarga.

 

Pengenalan Projek Buat Duit Dot Com

 

Projek Buat Duit Dot Com adalah satu program yang diwujudkan untuk membantu anda yang ingin buat duit (tambah pendapatan) tetapi tidak ada masa untuk berjumpa orang, sibuk dengan kerja hakiki, tak pandai bercakap, malu, suri rumah yang susah keluar rumah, student yang tiada kenderaan dan sebagainya.

 

Dengan projek ini, anda boleh jalankan bisnes ini secara online sahaja, tak perlu jumpa orang, tak perlu keluar rumah. Boleh buat bisnes guna handphone sahaja.

 

Setiap peserta Projek Buat Duit Dot Com akan dihadiahkan sebuah website bisnes peribadi secara percuma! Anda juga akan memiliki link website milik anda sendiri seperti ini, jika anda menyertai projek ini. Jadi apa yang anda perlu buat hanyalah kongsikan sahaja link website bisnes anda kepada kawan-kawan anda, sedara mara anda, serta kepada seluruh kenalan anda dengan menggunakan saluran media sosial seperti fesbuk, wasap, wechat, instagram, dan sebagainya. 

 

 

Team Projek Buat Duit Dot Com pula akan membantu anda dari segi follow-up info-info semasa dan promosi-promosi terkini kepada prospek-prospek anda. Seandainya mereka berminat untuk join projek ini, kami akan bantu daftarkan mereka ke dalam jaringan anda, membuat penghantaran produk, serta memberi bantuan dan bimbingan untuk mereka menjalankan perniagaan ini. Tugas anda hanya kongsikan link website bisnes anda.

 

Tak tahu nak buat? Ohh itu bukan satu masalah kerana setiap peserta projek ini akan dimasukkan ke dalam Group Support Wasap team kami. Di situ ada Mentor dan Leader yang akan membimbing para peserta dengan Elmu dan Sistem Strategi yang terbukti berhasil. Selain itu kami juga mempunyai Group Support Fesbuk dan Kelas Online. Segalanya di hujung jari. Anda duduk di rumah pun boleh belajar, boleh buat bisnes dan boleh buat duit. Segalanya telah tersedia, mentor, elmu, sistem, ayat dan gambar promosi, skrip untuk menjawap soalan prospek dan lain-lain. Semuanya anda dapat dengan percuma sebagai peserta projek ini.

 

Kenapa Anda Perlu Buat Duit ?

 

1) Nak tambah pendapatan, gaji kedua ~ ramai rakan saya join projek ini atas alasan ingin tambah pendapatan. Satu gaji kerja hakiki sememangnya tidak mencukupi zaman sekarang ini. Adakah gaji anda kini cukup untuk menampung kos perbelanjaan keluarga anda?

2) Nak bebas masalah hutang yang ada ~ majoriti manusia hari ini hidup dalam hutang. Itu tidak dapat dinafikan. Hutang belajar, hutang peribadi, hutang kereta, hutang rumah dan lain-lain. Adakah anda rasa bahagia hidup dalam hutang?  

3) Nak bantu keluarga, mak dan ayah ~ saya kenang diri saya sendiri. Semasa saya kecil saya belajar dengan tekun sebab saya nak kerja dapat gaji besar dan nak bantu mak ayah saya. Tapi bila saya dah bekerja, dah berkahwin, segala itu jadi seolah benda yang mustahil bagi saya. Adakah anda inginkan satu peluang untuk bantu keluarga, mak dan ayah anda?

4) Nak buat persediaan untuk bersara ~ sedar atau tidak sedar suatu hari nanti anda pasti terpaksa bersara dari kerja hakiki anda. Sama ada anda suka atau tidak, sampai masa anda terpaksa juga bersara. Cuba anda lihat sekeliling anda berapa ramai mereka yang telah bersara tetapi terpaksa bekerja kerana anak-anak masih sekolah dan perbelanjaan sekolah peringkat tinggi adalah lebih mahal kosnya. Adakah anda sudah bersedia untuk situasi itu?

5) Nak beli rumah idaman keluarga ~ ada rakan yang beri alasan berbisnes kerana ingin belikan rumah idaman untuk keluarga. Percaya atau tidak, sekarang ini masih ramai orang sekeliling kita belum punyai rumah sendiri. Sampai bila nak menyewa. Adakah anda sudah punyai rumah idaman anda sendiri?

6) Nak beli kereta atau motor impian ~ apabila tengok orang lain naik kereta impian mereka, melelh je air liur kita. tengok orang lain tunggang motosikal impian mereka, geram je rasa. Adakah anda juga punyai impian untuk miliki kereta yang selesa untuk keluarga anda? 

7) Nak bawa anak & keluarga melancong ~ bila kali terakhir anda bawa keluarga anda melancong? Tak mahu kah bawa anak dan keluarga anda melancong setiap bulan atau setiap tahun di tempat-tempat pelancongan impian mereka? Seronokkan jika suri rumah boleh bawa family melancong setiap bulan? 

8) Nak bawa mak, ayah, keluarga ke Mekah ~ Alhamdulillah. Pasang niat bagi cantik. Alangkah bahagianya jika boleh bawa keluarga, mak dan ayah ke Mekah tengok kaabah. Adakah anda punyai impian sebegitu?

9) Nak bangunkan diri / self development ~ bak kata seorang rakan niaga saya. Dah bosan hidup sebagai orang susah. Dah bosan hidup sebagai seorang yang penuh alasan. Katanya dengan memberikan alasan tak pernah pun mengubah hidupnya. Mahukah anda hidup lebih baik dari sekarang?

10) Nak buat persediaan untuk masa depan ~ kita tak tahu bagaimana hidup kita di masa depan. Andai apa terjadi kepada kita, adakah kehidupan keluarga kita masih terjamin. Hari ini kita ada kerja hakiki. Apa jadi jika kita kehilangan kerja hakiki kita? Atau apa akan jadi kepada keluarga kita jika kita sudah tiada? Adakah anda sudah buat persediaan untuk itu? Kerana itu kita perlukan sesuatu yang boleh kita wariskan kepada keluarga kita...

 

Adakah Anda Benar-Benar Nak Buat Duit ?

 

Jika YA! Jom mulakan langkah pertama anda. Jika TIDAK! Sila abaikan saja info selanjutnya ini. Dengan projek ini anda boleh buat duit yang banyak, setiap bulan, tanpa henti, dengan hanya duduk di rumah sahaja. Berminat...? 

Jom klik di sini [ Baca selanjutnya... ]  

 

DENGAN BERMODALKAN RM10 SAHAJA.. ANDA KINI BERPELUANG MENJANA TAMBAHAN PENDAPATAN MELEBIHI RM1000 SETIAP BULAN!

 


Website Ini Dibawakan Oleh :

Mohd Asri Md Jamil - 60124629826


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017