PELUANG TAMBAH PENDAPATAN W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

 

Nama saya Mohd Asri Md Jamil
No tel saya 60124629826
Wasap saya - klik di sini
E-mail saya simcardbest@gmail.com
 
 
Terima kasih kerana melayari website ini. Anggaplah ini satu anugerah untuk perubahan hidup dan masa depan anda. Buka minda anda seketika dan layari perkongsian ini hingga ke akhir. Anda pasti tidak rugi kerana anda akan dapat satu jalan bagaimana untuk mengatasi masalah kewangan anda sekeluarga.
 
 
Pengenalan Projek Buat Duit Dot Com
 
 
Projek Buat Duit Dot Com adalah satu program yang diwujudkan untuk membantu anda yang ingin buat duit (tambah pendapatan) tetapi tidak ada masa untuk berjumpa orang, sibuk dengan kerja hakiki, tak pandai bercakap, malu, suri rumah yang susah keluar rumah, student yang tiada kenderaan dan sebagainya.
 
 
Dengan projek ini, anda boleh jalankan bisnes ini secara online sahaja, tak perlu jumpa orang, tak perlu keluar rumah. Boleh buat bisnes guna handphone sahaja.
 
 
Setiap peserta Projek Buat Duit Dot Com akan dihadiahkan sebuah website bisnes peribadi secara percuma! Anda juga akan memiliki link website milik anda sendiri seperti ini, jika anda menyertai projek ini. Jadi apa yang anda perlu buat hanyalah kongsikan sahaja link website bisnes anda kepada kawan-kawan anda, sedara mara anda, serta kepada seluruh kenalan anda dengan menggunakan saluran media sosial seperti fesbuk, wasap, wechat, instagram, dan sebagainya. 
 
 
 
 
Team Projek Buat Duit Dot Com pula akan membantu anda dari segi follow-up info-info semasa dan promosi-promosi terkini kepada prospek-prospek anda. Seandainya mereka berminat untuk join projek ini, kami akan bantu daftarkan mereka ke dalam jaringan anda, membuat penghantaran produk, serta memberi bantuan dan bimbingan untuk mereka menjalankan perniagaan ini. Tugas anda hanya kongsikan link website bisnes anda.
 
 
Tak tahu nak buat? Ohh itu bukan satu masalah kerana setiap peserta projek ini akan dimasukkan ke dalam Group Support Wasap team kami. Di situ ada Mentor dan Leader yang akan membimbing para peserta dengan Elmu dan Sistem Strategi yang terbukti berhasil. Selain itu kami juga mempunyai Group Support Fesbuk dan Kelas Online. Segalanya di hujung jari. Anda duduk di rumah pun boleh belajar, boleh buat bisnes dan boleh buat duit. Segalanya telah tersedia, mentor, elmu, sistem, ayat dan gambar promosi, skrip untuk menjawap soalan prospek dan lain-lain. Semuanya anda dapat dengan percuma sebagai peserta projek ini. 
 
 
Kenapa Anda Perlu Buat Duit?
 
 
1) Nak tambah pendapatan, gaji kedua. 
Keadaan ekonomi hari ini memaksa setiap orang tambah pendapatan dan tidak boleh hanya bergantung hidup kepada makan gaji semata-mata.
 
 
2) Nak bebas masalah hutang.
Jika anda rasa hidup dalam keadaan hutang itu sesuatu yang menyeronokkan, maka belailah ia dengan penuh kasih sayang. Tapi jika anda rasa ia sesuatu yang membebankan. Maka lakukanlah sesuatu hari ini. 
 
 
3) Nak bantu keluarga, mak dan ayah. 
Keinginan yang kuat untuk membantu ekonomi keluarga, nak bagi wang belanja setiap bulan kepada mak dan ayah. Masa kecil mak dan ayah berkorban untuk kita, sekarang giliran kita pula berkorban untuk mak dan ayah.
 
 
4) Nak buat persediaan untuk bersara. 
Sampai masa kita akan berhenti kerja juga. Sama ada kena buang atau pencen. Jadi nak kenalah bersedia dari hari ini. Anak-anak pun masih belum habis belajar. 
 
 
5) Nak beli rumah idaman keluarga. 
Hakikatnya hari ini, masih ramai yang belum punyai rumah sendiri. Nak harapkan duit gaji saja memang tak lepas untuk buat loan beli rumah. Jalannya adalah mesti tambah sumber income.
 
 
6) Nak beli kereta atau motor impian. 
Impian lama dah. Setiap kali tengok orang lain naik kereta impian mereka, meleleh je air liur. Tengok orang lain tunggang motosikal impian mereka, geram je rasa. Nak beli pakai duit gaji memang boleh. Tapi faham-fahamlah. Habis ke situ sajalah.  
 
 
7) Nak bawa anak & keluarga melancong. 
Memang seronok sangat jika boleh bawa anak dan keluarga melancong setiap setiap tahun ke tempat-tempat pelancongan yang mereka impikan.
 
 
8) Nak bawa mak, ayah, keluarga ke Mekah. 
In shaa Allah jika ada duit boleh bawa keluarga, mak dan ayah tengok kaabah di Kota Mekah. Ya Allah permudahkanlah urusanku. Aamiin.
 
 
9) Nak bangunkan diri / self development. 
Dah bosan hidup susah. Dah bosan hidup penuh alasan negetif. Dah bosan hidup dipandang hina. Ingin hidup lebih baik dari sekarang.
 
 
10) Nak buat persediaan untuk masa depan.
Kita tak tahu bagaimana hidup kita di masa depan. Andai apa terjadi kepada kita, apa akan jadi dengan hidup keluarga kita. Hari ini kita ada kerja hakiki. Apa jadi jika kita kehilangan kerja hakiki kita? Atau apa akan jadi kepada keluarga kita jika kita sudah tiada? Adakah anda sudah buat persediaan untuk itu? Kerana itu kita perlukan sesuatu yang boleh kita wariskan kepada keluarga kita...
 
 
Benarkah Anda Nak Buat Duit?
 
 
Jika YA! Jom mulakan langkah pertama anda. Jika TIDAK! Sila abaikan saja info selanjutnya ini. Dengan projek ini anda boleh buat duit yang banyak, setiap bulan, tanpa henti, dengan hanya duduk di rumah sahaja. Berminat...? 
 
 
Jom klik sini [ Baca selanjutnya.. ]
 
 
KINI DENGAN MODAL RM10 ANDA BOLEH MENJANA PENDAPATAN MENCECAH RM1000 KE RM3000 SETIAP BULAN.
 
 

Website Ini Dibawakan Oleh :

Mohd Asri Md Jamil - 60124629826


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017