RM10 JANA INCOME RM1000 SEBULAN W w w . P r o j e k B u a t D u i t . C o m
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA
 
 
Ya benar! Anda mungkin tak sedar yang anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan. Anda ada handphone. Anda ada fesbuk. Anda juga ada kenalan yang ada handphone dan fesbuk. Jika anda manfaatkan segala apa yang anda ada ini, maka anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan, sama ada secara parttime atau pun fulltime dengan hanya duduk di rumah sahaja.
 
 
Bagaimana caranya? Mudah sangat! Mudah sangat-sangat!
Semudah ABCD sahaja..
 
 
Follow step A - B - C - D di bawah ini :
 
 
STEP A : Ahli Tone WOW - RM10 (Lite Member)
 
 
Syarat pertama untuk buat duit, anda mesti daftar sebagai ahli Tone Wow. Yuran pendaftaran RM10 sahaja. Anda akan dapat 1 simkad (boleh guna nombor lama anda atau guna nombor baru).
 
 
 
 
Simkad Tone Wow ini dibawakan oleh TONE GROUP (www.tonewow.net) dan dikuasakan oleh DIGI (guna coverage Digi). Bermakna di mana ada coverage Digi, maka di situ juga ada coverage Tone Wow. 
 
 
  
 
 
Simkad ini baru saja dilancarkan pada 15 Oktober 2018 yang lepas. Maknanya masih baru dan marketnya sangat besar. Jadi cepat-cepatlah daftar dan rebut peluang jadi orang yang terawal di tempat anda. 
 
 
Selepas daftar, anda akan diberi :
 
 
1. Web Portal Bisnes Tone Wow
2. MyWow Apps Tone Wow
3. Website Promosi Projek Buat Duit 
4. Support Group Fesbuk TWS
5. Support Group Wasap TWS
6. Support Group Messenger TWS
7. Support Group Telegram TWS 
 
 
 
 
Jika anda sedar.. apa yang anda dapat ini.. harganya adalah lebih besar berbanding dengan kos yang anda keluarkan! - hanya dengan team projek buat duit dot com.
 
 
STEP B : Bulan-bulan topup RM30 ..
 
 
Syarat kedua untuk buat duit adalah setiap bulan anda mesti topup sekurang-kurangnya RM30. Tak kisah nak topup sikit-sikit sehingga cukup RM30 sebulan pun boleh, atau nak topup terus sekaligus RM30 pun boleh. Asalkan jumlahnya adalah RM30 sebulan.
 
 
Pada pendapat saya, RM30 sebulan bukanlah satu nilai yang besar. Sebab sekarang ni pun kita memang topup hp kita dalam lingkungan itu juga. Malah ada yang topup lebih RM30 sebulan, sebab nak langgan data internet. Jadi, topuplah seperti biasa. Jika kurang RM30 sebulan, cukupkanlah bagi jadi rm30. 
 
 
Topup DIGI .. RM5, RM10, RM20, RM30, RM50 atau sebagainya..
 
 
Dapatkan Special Promo Plan Data + Call..
Khas untuk anda yang topup RM30 atau RM50 sekaligus.
 
 
    
 
 
Topup RM30 sekaligus dapat data 5GB + 100 minit call ke Digi + 30 minit call ke semua telco + 10 sms ke Digi + 10 sms ke semua telco. Valid 32 hari.
 
 
Topup RM50 sekaligus dapat data 15GB data + 150 minit call ke semua telco. Valid 50 hari - Kredit tiada.
 
 
Bagi anda yang topup selain RM30 dan RM50.. Contoh RM5, RM10, RM20, atau sebagainya.. akan dapat kredit macam biasa.. dan jika anda nak guna data, anda boleh langgan data seperti biasa.. tiada masalah.
 
 
 
 
 
 
* Data dan call akan carry forward jika anda topup atau buat langganan semula sebelum tarikh valid tamat, dengan nilai dan cara yang sama. Jika tarikh valid tamat, data, call dan sms juga akan tamat. Maksimum data, call, sms dibawa ke depan 3 kali ganda saja. (Banyak dah tu. Tak habis guna dah..) Lagi pun setiap bulan kita akan topup lagi untuk buat duit. Automatik akan dapat data dan call lagi. Jadi, jangan runsing bab data dan call ini. Semuanya akan jadi free selepas ini..
 
 
Topup dapat Point WowCher
 
 
Selain topup dapat data, call, sms.. setiap kali anda topup anda juga akan diberi point dalam bentuk WowCher. Apa gunanya point ini adalah anda boleh kumpul dan tebus dengan barangan di kedai-kedai yang terpilih.
 
 
Ada yang mengatakan point ini tidaklah penting. Namun anda kena faham bahawa anda guna hp bukan untuk sebulan dua, tapi anda akan guna bertahun lamanya. Bayangkanlah dalam tempoh beberapa tahun, berapa banyak point yang akan anda kumpul. Jangan terkejut jika suatu hari nanti anda boleh guna point sahaja untuk beli beras. Bagi saya mudah, lebih baik ada daripada takda. Anda guna simkad lain apa pun takda.
 
 
Untuk mudahkan anda faham, point WowCher ini sama seperti point anda isi minyak pakai kad mesra atau bonus link. Walaupun anda rasa tak penting tapi anda tetap gores kad tersebut setiap kali isi minyak. Kenapa? Kerana anda tahu walaupun sedikit, lama lama point itu akan jadi banyak dan boleh tukar untuk dapatkan sesuatu. Jadi taklah sia-sia anda habiskan duit isi minyak. Begitu juga di sini takkan anda nak habiskan duit begitu saja untuk hp anda? 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
STEP C : Cerita & Close kenalan guna simkad Tone WOW.
 
 
Syarat ketiga untuk buat duit adalah anda mesti ajak kawan-kawan, kenalan, atau ahli keluarga anda pun guna simkad Tone Wow ini. Anda kena faham, ini adalah bisnes. Jika tidak ada pelanggan dari mana anda akan dapat duit? 
 
 
Ramai orang takut nak bisnes kerana fobia dengan perkataan "kena cari orang" tapi mereka lupa hukum perniagaan "bisnes mesti ada pelanggan". Dalam projek buat duit dot com ini, kami tidak guna istilah cari orang kerana kami tak cari orang, tapi kami cari pelanggan, dan mereka yang nak buat duit. Apa yang perlu anda lakukan adalah kongsikan website anda kepada kenalan-kenalan anda dan ajak mereka buat duit. Itu saja. Jika mereka tak nak, itu hak mereka. Hak kita adalah untuk mengajak mereka buat duit dan keluar dari masalah kewangan mereka.
 
 
Bagaimana cara nak dapatkan pelanggan?
 
 
Ada 2 kaedah yang boleh anda gunakan. Anda ada handphone dan anda ada fesbuk. Gunakan kedua-dua ini. Manfaatkan apa yang anda ada..
 
 
Pertama handphone. Ada berapa nama dalam contact list handphone anda? 100? 200? 300? atau lebih? Jika anda tanya setiap orang, sorang demi sorang, "siapa nak duit.." agaknya berapa orang akan kata "Nak"? Selepas anda kongsikan link website anda seperti ini kepada mereka.. berapa orang yang akan daftar untuk buat duit dengan anda? 10 orang? 20 orang? 30 orang? 100 orang?
 
 
Kedua fesbuk. Ada berapa friends list dalam fesbuk anda? 1000? 2000? 3000? atau lebih? Jika anda PM inbox setiap orang, sorang demi sorang, "siapa nak duit.." agaknya berapa orang akan kata "Nak"? Selepas anda kongsikan link website anda seperti ini kepada mereka.. berapa orang yang akan daftar untuk buat duit bersama anda? 100 orang? 200 orang? 300 orang? 1000 orang?
 
 
Saya yakin dan percaya pasti akan ada 10 ke 20 orang, senang-senang je daftar dengan anda. Asal anda follow saja strategi yang akan saya berikan. Dalam bisnes ni sebenarnya takda limit pun pelanggan anda. Anda boleh ajak seberapa ramai yang anda suka. Tak kisah 1, 2, 3.. 10, 20, 30.. 100, 200, 300.. unlimited! Lagi ramai, maka lagi banyaklah komisyen yang akan anda dapat dari syarikat.    
 
 
Bagaimana cara anda dapat duit?
 
 
Setiap orang yang anda ajak join, mereka pasti akan topup simkad mereka. Tak kisahlah di mana mereka topup, syarikat akan dapat sale dan untung. Sama saja dengan mana-mana syarikat. Pelanggan topup, syarikat pasti akan dapat untung. Syarikat lain biasanya akan guna duit untung mereka untuk bayar kepada syarikat iklan seperti tv, radio, majalah, surat khabar atau sebagainya..
 
 
Tapi syarikat Tone Wow, akan guna duit untung mereka untuk bayar kepada siapa yang promot simkad mereka. Syarikat Tone Wow akan share untung mereka kepada anda, kerana anda telah iklan simkad mereka. Setiap orang yang anda promot tu topup, tak kira lah di mana pun mereka topup, syarikat akan dapat untung. Syarikat akan kongsikan 3% sale topup itu kepada anda. 
 
 
Contohnya
 
 
Pelanggan topup RM10 anda dapat 30 sen 
Pelanggan topup RM30 anda dapat 90 sen
Pelanggan topup RM50 anda dapat RM1.50
 
 
Kesimpulannya, lagi banyak pelanggan anda topup, maka lagi banyak lah komisyen dari untung syarikat yang anda dapat. Jika anda close lagi ramai pelanggan, maka lagi banyak lah juga jumlah komisyen yang anda akan dapat.  
 
 
Orang bawah topup, orang atas kaya..
 
 
Mungkin anda sudah biasa dengar kata-kata seperti ini. Sebenarnya takda pun istilah orang bawah topup, orang di atas kaya dalam bisnes ni. Mana-mana pengguna simkad pun, jika kita topup atau bayar bil, sudah tentulah akan pergi ke syarikat. Cuma di Tone Wow, syarikat share kepada kita untungnya. Kita tak makan duit orang bawah kita. Kita makan duit komisyen dari syarikat. 
 
 
Contoh, dulu anda pakai simkad XYZ, anda topup RM10, anda dapat kredit RM10. Duit topup tu masuk ke syarikat lah kan. Syarikat guna untung tu bayar ke syarikat iklan. Pernah tak anda dengar orang kata "Ahh orang bawah topup syarikat iklan kaya lah". Tak pernah kan?
 
 
Samalah juga sekarang ni dengan Tone Wow. Andaikan kawan yang anda ajak join tu topup RM10. Dia akan dapat kredit rm10. Satu sen pun tak tolak dari kredit dia. Duit dia topup tu akan dapat ke syarikat Tone Wow. Syarikat guna untung sale topup tu bayar kepada anda, sebagai pengiklan. Jadi komisyen anda dapat tu adalah dari untung syarikat.
 
 
So, faham kan? Takda istilah "orang bawah topup, orang atas kaya". Yang kaya adalah syarikat yang jual topup tersebut. Sama saja dengan syarikat simkad yang anda guna sekarang. Cuma syarikat Tone Wow ni, dia akan share untung dia kepada anda. Sedangkan syarikat telco anda sekarang langsung tak share dengan anda. Nampak..???
 
 
Close 10 orang dan topup RM30 ..
 
 
Saya ambil contoh anda close 10 orang saja. Kenapa 10 orang? Macam saya kata sebelum ni.. Senang nak kira atau nak darap. Anda boleh ajak berapa ramai anda suka. Nak ajak sorang, dua orang saja pun boleh.. Nak ajak 7-8 orang saja pun boleh.. Nak ajak 20-30 orang pun boleh.. Nak ajak 100-200 orang pun boleh.. Ikut suka anda. Takda masalah.. Bebas.. Unlimited! Cuma kena faham, kalau pelanggan sikit, komisyen pun sikit lah..
 
 
Saya tunjukkan 10 orang ni hanya untuk contoh. Senang nak kira atau nak darab komisyen anda. Lagi pun nak ajak 10 orang tak susah.. sebab modal RM10 sahaja.. dan syarat nak layak dapat komisyen hanya perlu topup RM30 sahaja sebulan. Betul tak..?
 
 
Dan kerja nak close 10 orang akan jadi lebih senang sebab kita ada support group.., ada training kelas online.. (duduk rumah pun boleh belajar).., dan ada website sendiri seperti website ini.., anda boleh share dan promote kat orang guna link website jer..
 
 
   
 
 
Ok! Andaikan anda close 10 orang.. mereka yang anda close ini akan dikira sebagai direct customer anda atau level 1 anda (L1). Setiap kali mereka topup, syarikat dapat untung, syarikat akan share kepada anda 3% dari nilai sale syarikat. Contoh mereka topup RM30 sahaja setiap orang (syarat untuk mereka layak dapat komisyen), anda dapat..
 
 
L1 = 10 orang x RM30 x 3% = RM 9 
 
 
Ok tak ok dapat RM9? Sebelum ni guna simkad lain pernah dapat 90 sen tak? Tak pernah pun.. 9 sen? Huhh! 9 sen pun tak pernah dapat.. Ini dapat RM9.. Ok lah kan. Nak banyak lagi? Ok jom kita tengok step seterusnya..
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
STEP D : Duplikasi Step A-B-C di atas.. 
 
 
Duplikasi bermaksud sama seperti photostat. Ajarkan kepada rakan-rakan atau pelanggan-pelanggan anda yang nak buat duit bersama anda tu, buat apa yang anda buat. Duplikasi step ABC di atas kepada mereka. Follow the sistem..
 
 
A - Ahli rm10..
B - Bulan2 topup RM30..
C - Cerita, Copypaste dan Close 10 orang..
 
 
Jika semua orang buat perkara yang sama, maka setiap orang pun akan dapat hasil yang sama.. dan group bisnes masing-masing pun akan berkembang seperti berikut..
 
 
L1 = 10 orang
L2 = 10 orang close 10 orang = 100 orang
L3 = 100 orang close 10 orang = 1000 orang
 
 
Andaikan setiap orang hanya topup RM30 sahaja sebulan (syarat untuk layak dapat komisyen) atau sekadar nak dapatkan data 5GB + 100 minit call ke digi + 30 minit call ke semua telco + 10 sms ke digi + 10 sms ke semua telco.
 
 
Ingat! Setiap orang topup, syarikat akan dapat sale, untung. Syarikat akan kongsikan untung tersebut dalam bentuk % kepada anda mengikut level. Untuk mudahkan anda nampak susunan level pembahagian komisyen.. Saya namakan mengikut hiraki anak, cucu dan cicit..
 
 
Orang yang anda close akan jadi L1 anda. Saya namakan sebagai anak anda. Anda dapat 3% komisyen setiap kali mereka topup..
 
 
Orang yang anak anda close akan jadi L2 anda. Saya namakan sebagai cucu anda. Anda dapat 2% komisyen setiap kali mereka topup.. 
 
 
Orang yang cucu anda close akan jadi L3 anda. Saya namakan cicit anda. Anda dapat 5% komisyen setiap kali mereka topup..
 
 
L1 = Anak = 3%
L2 = Cucu = 2%
L3 = Cicit = 5%
 
 
Potensi income anda - Lite Member
 
 
L1 : 10 orang x RM30 x 3% = RM9
L2 : 100 org x RM30 x 2% = RM60
L3 : 1000 org x RM30 x 5% = RM1500
 
 
JUMLAH RM 1,569 sebulan! Wow ke WOW?
 
 
Sebelum ni anda mungkin nampak sikit income anda. RM9 jer? Nah sekarang ni mungkin anda nampak lebih berbaloi join bisnes ni. Inilah hasilnya jika kita berbisnes secara jemaah. Inilah antara sebab saya suka buat bisnes secara networking berbanding berbisnes cara konversional sorang-sorang. Nampak dari RM9 boleh jadi RM1,569 jika buat secara berjemaah, saling bantu membantu.
 
 
Ini adalah contoh jika setiap orang hanya close 10 orang dan setiap orang hanya topup RM30 sebulan. Apa akan jadi jika setiap orang topup lebih RM30 sebulan? Maka komisyen pun akan lebih. Apa akan jadi jika setiap orang close lebih 10 orang? Maka jumlah komisyen pun akan jadi lebih juga lah.
 
 
Berikut adalah contoh potensi income untuk duplikasi 10 di mana setiap orang hanya close 10 dan duplikasi 20 di mana setiap orang hanya close 20 orang sahaja. Andaikan setiap orang topup RM30 sahaja sebulan. Lihat potensi income anda..
 
 
 
 
 
Kenaikkan Pangkat
 
 
Jika income bulanan anda mencecah RM100 ke atas sebulan, dalam mana-mana bulan.. anda akan dinaikkan pangkat.. dari "Lite Member" menjadi "Normal Member (BIZ)". Apa kelebihannya jika anda naik pangkat? Secara automatik percen (%) komisyen anda juga akan meningkat setiap level seperti berikut:
 
 
Komisyen L1 akan naik dari 3% jadi 6%
Komisyen L2 akan naik dari 2% jadi 3%
Komisyen L3 akan naik dari 5% jadi 11%
 
 
Potensi income anda - Normal Member
 
 
Duplikasi 10 di mana setiap orang hanya close 10 orang sahaja dan setiap orang hanya topup RM30 sahaja..
 
 
L1 : 10 orang x RM30 x 6% = RM18
L2 : 100 org x RM30 x 3% = RM90
L3 : 1000 org x RM30 x 11% = RM3300
 
 
JUMLAH INCOME RM 3,408 sebulan! 
 
 
Duplikasi 20 di mana setiap orang hanya close 20 orang sahaja dan setiap orang hanya topup RM30 sahaja..
 
 
L1 : 20 orang x RM30 x 6% = RM36
L2 : 400 org x RM30 x 3% = RM320
L3 : 8000 org x RM30 x 11% = RM26400
 
 
JUMLAH INCOME RM 26,756 sebulan!
 
 
Jika ada yang topup lebih dan ada yang close lebih maka jumlah income pun akan jadi lebih. Kita tak boleh kawal setiap rakan niaga kita. Kita hanya boleh duplikasi (ajar) kepada mereka. Selebihnya adalah terserah kepada mereka. Nak income banyak, maka close lah seramai mungkin. Nak income sikit, close lah sikit. 
 
 
 
 
Setahun ada 365 hari. Sehari close sorang, setahun L1 = 365 orang. Agak-agak berapa orang akan lahir di level 2 dan berapa orang akan lahir di level 3. Saya pun tak tahu. Sebab ada yang akan buat bisnes dan ada yang akan guna simkad saja seperti biasa. Bagi saya apa yang penting adalah saya buat apa yang saya perlu buat. Itu sahaja. Selebihnya tawakal saja.
 
 
    
 
 
Insentif UMRAH 
 
 
Bukan hanya duit.. Tone Wow juga menawarkan anda Insentif UMRAH bernilai RM5000 jika anda berjaya capai komisyen RM2800 sebulan dalam mana-mana bulan sepanjang tahun. Maknanya setiap pengguna simkad Tone Wow berpeluang pergi UMRAH! Nak atau tak nak? 
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
Ya! Betul. TANPA HENTI! Kerana setiap bulan orang akan guna hp, data, call.. dan setiap orang pasti akan topup. Handphone sudah jadi satu keperluan harian masa kini. Anda sendiri pun topup setiap bulan kan? Tambah-tambah mereka yang guna smartphone. Mesti akan topup untuk langgan data. Jadi, selagi ada orang topup, maka selagi itulah anda akan dapat duit, tanpa henti.
 
 
Saya ambil contoh yang sebelum ini. Bulan lepas anda dapat komisyen RM3408 dan bulan ini mereka akan topup lagi. Andaikan mereka hanya topup RM30 seperti bulan sebelumnya. Sebab bulan ni pun mereka nak guna hp, nak guna data. Maka mereka akan topup. Syarikat dapat sale, untung. Maka syarikat akan bagi komisyen kepada anda lagi..
 
 
L1 : 10 x RM30 x 6% = RM18
L2 : 100 x RM30 x 3% = RM90
L3 : 1000 x RM30 x 11% = RM3300
 
 
JUMLAH RM 3,408 sebulan! WOW!!!
 
 
Nah! Dengan modal asal Rm10 dan topup seperti biasa sebelum ini. Jangan hairan jika suatu hari nanti ada suri rumah dan pelajar yang punyai income rm1500 ke rm3000 setiap bulan dengan menggunakan handphone saja.
 
 
Bulan depan mereka akan topup lagi.. Anda dapat komisyen lagi. Bulan depan lagi mereka pun topup lagi.. Anda dapat komisyen lagi. dan lagi.. lagi.. lagi.. begitulah seterusnya kerana handphone adalah satu keperluan. Orang akan topup setiap bulan. Jadi anda secara tak sengaja akan terus dapat income setiap bulan tanpa henti.
 
 
 
 
Pendapatan boleh diwarisi..
 
Bukan hanya pada masa anda hidup, malah selepas anda meninggal dunia pun, pendapatan anda ini tetap terus berjalan TANPA HENTI.. Pendapatan ini akan diwariskan kepada ahli keluarga anda. Suami, isteri, anak atau siapa saja yang anda ingini.
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
Objektif projek buat duit dot com ini ditubuhkan adalah untuk membantu anda buat duit dari rumah. Anda akan dimasukkan ke dalam group support fesbuk dan akan dibimbing oleh ramai mentor dan couch-couch terpilih dalam KELAS ONLINE team Tone WOW Strikers.
 
 
80% teknik yang akan digunakan adalah secara online. Hanya 20% sahaja cara lain. Jadi jika anda hanya suri rumah yang tak boleh keluar rumah, anda seorang yang pemalu, tak pandai cerita, tak da masa, sibuk kerja, itu bukan lagi jadi satu masalah kerana segalanya anda akan diajar secara online.
 
 
Anda yang join dengan team ini akan menerima satu link website pribadi anda untuk melakukan urusan promosi secara online. Tugas anda hanya kongsikan link anda di media sosial atau direct pm kepada wasap, sms kawan dan kenalan anda.
 
 
Jika ada yang ingin daftar join automatik akan didaftarkan di bawah anda kerana username mereka telah didaftarkan di bawah username anda dalam website ini. Anda akan terima email dari sistem setiap kali ada orang yang daftar dengan link website replika anda.
 
 
Anda sayang simkad sekarang? gunalah simkad tu. Takda masalah. Ambillah simkad ini sebagai peluang bisnes anda. Fikir-fikirkan lah.. RM10 untuk daftar.. dan RM30 untuk topup setiap bulan.., bukanlah satu nilai yang besar.., jika dibandingkan dengan pulangan yang bakal anda akan dapat. Jadi buat keputusan sekarang juga. Lock posisi anda segera dan jadilah orang terawal dalam kalangan kenalan anda. Jika anda lambat, tak mustahil esok esok mereka pula akan kongsikan peluang ini kepada anda.
 
 
Jika anda masih nak berfikir. Jika anda rasa masih was-was. Jom tonton video di bawah ini sekejap. Lihat apa kata mentor No 1 Malaysia ini.
 
 
 
 
DAFTAR SEGERA! TEMPAH LINK WEBSITE PERCUMA ANDA DI SINI! 
 
 
Atau hubungi saya untuk info selanjutnya :
 
 
Mohd Asri Md Jamil
NO HP : 60124629826
EMAIL : simcardbest@gmail.com 
 
 

 


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017