BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE GUNA SIMKAD TONEWOW
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian 0124629826


"Jalan terbaik untuk meramal masa depan adalah menciptanya hari ini"

 


 
 
PERKENALKAN PROJEK BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA
 
 
Ya benar! Anda mungkin tak sedar yang anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan. Anda ada handphone. Anda ada fesbuk. Anda juga ada kenalan yang ada handphone dan fesbuk. Jika anda manfaatkan segala apa yang anda ada ini, maka anda boleh buat duit yang banyak setiap bulan, sama ada secara parttime atau pun fulltime dengan hanya duduk di rumah sahaja.
 
 
Bagaimana caranya?
Mudah sangat!
Mudah sangat-sangat!
Semudah ABCD sahaja..
 
 
Follow step A-B-C-D di bawah ini :
 
 
 STEP A :  DAFTAR JADI AHLI
 
 
'Syarat pertama untuk buat duit' adalah anda mesti daftar jadi 'Ahli Tone Wow'. Untuk jadi ahli tone wow, anda hanya perlu daftar jadi 'Pengguna' Simkad Tone Wow - anda boleh kekalkan nombor lama anda atau guna nombor baru. Yuran pendaftaran RM10 sahaja - anda akan dapat 1 simkad serta 1 sistem bisnes Tone Wow dengan status pangkat Lite Member. 
 
 
 
 
 
 
SIMKAD TONE WOW (www.tonewow.net) dikeluarkan oleh TONE GROUP (www.tonegroup.net) dan dikuasakan oleh DIGI (guna coverage Digi). Jadi, di mana ada coverage Digi, maka di situ ada coverage Tone Wow.
 
 
Pengenalan Tone Group - Sebuah syarikat yang mementingkan nilai-nilai murni, bertanggungjawab, dipercayai, konsisten, dan menyediakan sebuah peluang mampu milik. Telah ditubuhkan pada tahun 2009 dan mula beroperasi pada tahun 2010 (lebih 10 tahun pengalaman) memberi servis yang unik dalam industri telekomunikasi. Sasaran Tone Group adalah untuk memberi perkhidmatan telekomunikasi yang teguh dan mesra pengguna dengan harga yang berpatutan dengan model perniagaan yang membolehkan pengguna mencapai kestabilan kewangan. Tone Group sememangnya lain dari yang lain.
 
 
Misi Tone Group - Menaik taraf pelan telefon mudah alih biasa menjadi sesuatu yang boleh membawa keuntungan kepada semua ahli kami.
 
 
Visi Tone Group Menawarkan peluang kepada semua pengguna telefon mudah alih untuk menjana pendapatan pasif, dengan harapan kebebasan kewangan dapat dicapai oleh semua – di mana saja anda berada.
 
 
Pencapaian dan Pensijilan Tone Group
 
 
Telah dianugerahkan Sijil Patuh Shariah - oleh Amanie Advisors Sdn Bhd (Shariah Advisors) sejak 2017.
 
Telah dianugerahkan 'Anugerah Majikan Terbaik 2016' (Sri Petaling) oleh KSWP.
 
Telah mencipta rekod kebangsaan baru untuk Rekod Malaysia pada 2016.
 
Telah di berikan lesen Application Service Provider (ASP) daripada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) sejak 2016.
 
 
 
 
 
Pada 15 Oktober 2018, Simkad Tone Wow telah dilancarkan oleh Tone Group dengan kerjasama Digi. Maknanya Tone Wow masih baru dan marketnya sangat besar. Oleh itu saya sarakan anda cepat-cepatlah daftar dan rebut peluang jadi orang yang terawal di tempat anda. 
 
 
Selepas selesai daftar, anda akan diberi :
 
 
HADIAH PERCUMA !
 
 
1. Web Portal Bisnes Tone Wow
2. MyWow Apps Tone Wow
3. Personal Website Projek Buat Duit 
4. Support Group Fesbuk TW
5. Support Group Wasap TW
6. Support Group Messenger TW
7. Support Group Telegram TW 
 
 
Jika anda sedar.. apa yang anda dapat ini, lebih besar harganya berbanding dengan kos yang anda keluarkan! - hanya dengan team projek buat duit dot com.
 
 
 TERKINI !!!  Kempen "kekal nombor lama" dan "aktif nombor baru"! Apa anda perlu buat adalah - Daftar, Topup & Guna...
 
 
 
 
 
 
 STEP B :  SETIAP BULAN MESTI TOPUP SIMKAD ANDA
 
 
'Syarat kedua untuk buat duit' adalah setiap bulan anda mesti topup simkad tone wow anda sekurang-kurangnya RM30 sebulan sebagai maintain bulanan. Tak kisahlah sama ada anda nak topup sikit-sikit atau nak topup terus sekaligus RM30. Asalkan jumlahnya cecah RM30 sebulan, atau lebih.
 
 
Apa kena maintain setiap bulan? Ya! Kena maintain setiap bulan sebagai syarat untuk layak terima komisyen. Bisnes mesti ada maintain. Jika takda maintain dari mana nak datangnya repeat sale. Pada pandangan saya, maintain minima RM30 sebulan bukanlah satu nilai yang besar. Sebab sekarang ni pun anda guna hp dan anda topup juga. Walaupun anda tak buat bisnes. Malah ada yang topup lebih RM30 sebulan, sebab nak langgan data internet. Jadi, kenapa nak takut? Takda masalah pun pasal nak maintain. Topup saja seperti biasa. Automatik dah jadi maintain bisnes. Jika kurang RM30 sebulan, cukupkan bagi jadi rm30. Selesai sudah bab maintain. Jangan jadikan alasan maintain minima rm30 sebulan itu sebagai masalah yang boleh menghalang anda untuk buat duit 3-4 angka setiap bulan.
 
 
Simkad Tone Wow menggunakan coverage Digi. Jadi, topup pun guna topup Digi. Anda boleh topup di mana-mana saja tempat yang ada jual topup Digi - RM5, RM10, RM20, RM30, RM50 atau sebagainya..
 
 
 DAPATKAN PLAN DATA 89GB  (tak habis boleh bawa ke depan) + Panggilan PERCUMA ke semua nombor - unlimited! Hanya RM50 sahaja sebulan (32 hari)
 
 
 
 
 LANGGANAN PAKEJ KOMBO  - Topup dan langgan. Boleh guna MyWow Apps atau guna cara taip *128# call, tekan 1, tekan 2, pilih plan data. 
 
 
 
 
Rujukan Plan Data & Call Terkini [klik sini]
 
 
* Data akan auto renew dan data kelajuan tinggi akan carry forward dengan syarat mesti topup (kredit cukup untuk auto renew) sebelum tarikh valid tamat. 
 
 
Topup dapat Point WowCher - Percuma!
 
 
Selain topup untuk dapat data, call, sms.. dengan simkad Tone Wow, setiap kali anda topup anda akan diberi point dalam bentuk WowCher dengan percuma. Apa gunanya point ini adalah anda boleh kumpul dan tebus dengan barangan di kedai-kedai yang terpilih. Maknanya dalam jangka masa panjang, tak lah anda membazir saja keluar duit untuk handphone.
 
 
 
 
Rujukan benefit wowcher dan merchants terpilih [klik sini]
 
 
Ada yang kata point ini tidak penting. Namun anda kena faham bahawa anda guna hp bukan untuk sebulan dua. Anda akan guna bertahun lamanya. Bayangkanlah dalam tempoh beberapa tahun, berapa banyak point yang akan anda kumpul. Jangan terkejut jika suatu hari nanti anda boleh beli gula, kopi dan beras dengan menggunakan point sahaja. Bagi saya mudah, penting tak penting belakang kira. Lebih baik ada point daripada takda. Kita guna hp juga.
 
 
Untuk mudahkan lagi anda faham, point WowCher ini sama seperti point ketika isi minyak pakai kad mesra atau bonus link. Walaupun anda rasa tak penting tapi anda tetap gores kad tersebut setiap kali isi minyak. Kenapa? Kerana anda tahu walaupun sedikit, lama lama point itu akan jadi banyak dan boleh tukar untuk dapatkan sesuatu. Jadi taklah sia-sia anda habiskan duit begitu saja. Samalah juga di sini, takkan anda nak habiskan duit begitu saja untuk hp anda? 
 
 
 
 
Topup Dapat Khairat Kematian - Percuma!
 
 
Setiap bulan topup minima RM30 - Khairat kematian RM1000
Setiap bulan topup minima RM50 - Khairat kematian RM2000
 
 
Rujukan syarat dan borang claim [klik sini] 
 
 
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
 STEP C :  CERITA DAN AJAK ORANG LAIN GUNA SIMKAD TONE WOW - AGAR SAMA-SAMA DAPAT BENEFIT JIMAT DAN UNTUNG SEBAGAI PENGGUNA HANDPHONE!
 
 
'Syarat ketiga untuk buat duit' adalah anda mesti ajak kawan-kawan, kenalan, ahli keluarga dan orang lain guna simkad Tone Wow ini. Anda kena faham, ini adalah bisnes. Jika tidak ada pelanggan dari mana anda akan dapat duit? 
 
 
Ramai orang takut nak bisnes kerana fobia dengan perkataan "kena cari orang" tapi mereka lupa hukum perniagaan "bisnes mesti ada pelanggan". Dalam projek buat duit dot com ini, kami tidak guna istilah cari orang kerana kami tak cari orang, tapi kami cari pelanggan, dan mereka yang nak buat duit. Apa yang anda perlu lakukan adalah kongsikan saja website anda kepada kenalan-kenalan anda dan ajak mereka buat duit. Itu saja. Jika mereka tak nak, itu hak mereka. Hak kita adalah untuk berkongsi dan mengajak mereka buat duit bersama kita agar mereka juga dapat keluar dari belenggu masalah kewangan mereka.
 
 
Bagaimana cara nak dapatkan pelanggan?
 
 
Nah saya tunjukkan 2 kaedah yang boleh anda gunakan. Anda ada handphone kan? dan anda ada fesbuk kan? Gunakan kedua-dua ini. Manfaatkan apa yang anda ada. Inilah yang saya dan kawan-kawan saya yang lain gunakan.
 
 
1. Handphone. Cuba anda check ada berapa nama dalam contact list handphone anda? 100? 200? 300? atau lebih? Jika anda tanya setiap orang, seorang demi seorang, tanya "siapa nak duit.." agaknya berapa orang akan kata "Nak"? Selepas anda kongsikan link website anda seperti ini kepada mereka.. berapa orang yang akan daftar untuk buat duit dengan anda? 10 orang? 20 orang? 30 orang? 100 orang?
 
 
2. Fesbuk. Cuba anda check ada berapa friends list dalam fesbuk anda? 1000? 2000? 3000? atau lebih? Jika anda PM inbox setiap orang, tanya seorang demi seorang, "siapa nak duit.." agaknya berapa orang akan kata "Nak"? Selepas anda kongsikan link website anda seperti ini kepada mereka.. berapa orang yang akan daftar untuk buat duit bersama anda? 100 orang? 200 orang? 300 orang? 1000 orang?
 
 
Saya yakin dan percaya pasti akan ada 30 - 40 orang, senang-senang je daftar dengan anda. Asal anda follow saja strategi yang akan saya berikan. Dalam bisnes ni sebenarnya takda limit pun pelanggan anda. Anda boleh ajak seberapa ramai yang anda suka. Tak kisah 1, 2, 3.. 10, 20, 30.. 100, 200, 300 orang.. unlimited! Lagi ramai anda ajak atau rekmen, maka lagi banyaklah komisyen yang akan anda dapat daripada syarikat Tone Wow.
 
 
Bagaimana cara anda dapat duit?
 
 
Setiap orang yang anda ajak join, mereka pasti akan topup simkad mereka. Tak kisahlah di mana mereka topup, syarikat akan dapat sale dan untung. Sama saja dengan mana-mana syarikat pun. Pelanggan topup, syarikat pasti akan dapat sale dan untung. Tapi syarikat lain biasanya akan guna duit untung mereka untuk bayar kepada syarikat iklan seperti tv, radio, majalah, surat khabar atau sebagainya..
 
 
Berbeza dengan syarikat Tone Wow, sebahagian dari untung sale topup akan diguna untuk bayar kepada siapa yang promot simkad mereka. Syarikat Tone Wow akan share untung mereka dengan anda kerana anda telah iklan simkad mereka. Setiap orang yang anda promot tu topup, tak kira lah di mana pun mereka topup, syarikat dapat untung. Syarikat akan kongsikan 4% dari nilai sale topup itu kepada anda. 
 
 
Contohnya
 
 
Pelanggan topup RM10 anda dapat 40 sen 
Pelanggan topup RM30 anda dapat 1.20 sen
Pelanggan topup RM50 anda dapat RM2.00
 
 
Kesimpulannya, lagi banyak pelanggan anda topup, maka lagi banyak lah komisyen dari untung syarikat yang anda dapat. Jika anda close lagi ramai pelanggan, maka lagi banyak lah juga jumlah komisyen yang anda akan dapat. Free free jer!  
 
 
Mitos "Orang bawah topup, orang atas kaya.."
 
 
Mungkin anda sudah biasa dengar kata-kata seperti ini. Sebenarnya takda pun istilah orang bawah topup, orang di atas kaya dalam bisnes ni. Mana-mana pengguna simkad pun, jika kita topup atau bayar bil, sudah tentulah akan pergi ke syarikat. Cuma di Tone Wow, syarikat share kepada kita untungnya. Kita tak makan duit orang bawah kita. Kita makan duit komisyen dari syarikat. 
 
 
Contoh, dulu anda pakai simkad XYZ, anda topup RM10, anda dapat kredit RM10. Duit topup tu masuk ke syarikat lah kan. Syarikat guna untung tu bayar ke syarikat iklan. Pernah tak anda dengar orang kata "Ahh orang bawah topup syarikat iklan kaya lah". Tak pernah kan?
 
 
Samalah juga sekarang ni dengan Tone Wow. Andaikan kawan yang anda ajak join tu topup RM5. Dia akan dapat kredit rm5. Satu sen pun tak tolak dari kredit dia. Duit dia topup tu akan dapat ke syarikat Tone Wow. Syarikat guna untung sale topup tu bayar kepada anda, sebagai pengiklan. Jadi komisyen anda dapat tu adalah dari untung syarikat.
 
 
So, faham kan? Takda istilah "orang bawah topup, orang atas kaya". Yang kaya adalah syarikat yang jual topup tersebut. Sama saja dengan syarikat simkad yang anda guna sekarang. Cuma syarikat Tone Wow ni, dia akan share untung dia kepada anda. Sedangkan syarikat telco anda sekarang langsung tak share untungnya kepada anda. Nampak..???
 
 
Formula Guna Handphone Dengan Percuma!
 
 
Nak guna handphone dengan percuma? Mestilah nak kan.. Saya ambil contoh semua orang berminat untuk dapatkan Hot Plan Data 89GB + Call Free Unlimited + Khairat Kematian RM2000 Percuma. Jadi setiap orang akan topup RM50 setiap bulan. Maknanya anda juga akan topup RM50 sebulan sebab anda pun nakkan Hot Plan Data & Call seperti di atas. Jadi, follow saja step mudah ABC ini..
 
 
A - Ahli RM10 saja
B - Bulan-bulan Topup RM50 - Langgan Hot Plan
C - Close minima 30 orang rakan secepat mungkin.
 
 
Kenapa close 30 orang? Sebab.. setiap kali pelanggan topup RM50.. syarikat akan bagi share kepada anda 4% x RM50 = RM2 x 30 orang = RM60. Nahh!! lepas tak untuk cover topup anda RM50 setiap bulan. Bulan ni topup RM50.. bulan depan dapat balik RM60 masuk ke akaun bank. Nampak? Sebab tu formulanya, jika nak guna handphone dengan percuma, anda mesti topup RM50 dan close 30 orang secepat mungkin. 
 
 
Jika 1 hari close 1 orang, 1 bulan dah 30 orang
Jika 2 hari close 1 orang, 2 bulan dah 30 orang
Jika 3 hari close 1 orang, 3 bulan dah 30 orang 
 
 
Tidak ada had masanya. Jika buat cepat, maka cepatlah anda dapat guna handphone dengan percuma. Jika buat lambat, maka lambatlah anda dapat guna handphone dengan percuma.
 
 
Susahkah nak close 30 orang? Tak susah pun sebenarnya sebab kita ada support group.., ada training kelas online.. (duduk rumah pun boleh belajar).., dan ada website sendiri seperti website ini.., anda boleh share dan promote kat orang guna link website jer..
 
 
   
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
 STEP D :  DUPLIKASI STEP A-B-C DI ATAS 
 
 
Duplikasi bermaksud sama seperti photostat. Apa yang anda buat, itulah yang anda ajar kepada rakan-rakan anda. Ajak dan ajar rakan-rakan anda guna handphone dengan percuma juga. Pasang niat biar sama-sama dapat jimat, sama-sama dapat untung. Duplikasi step ABC ini kepada mereka. Follow the system.
 
 
A - Ahli RM10..
B - Bulan-bulan topup RM50 - langgan Hot Plan
C - Close minima 30 orang rakan secepat mungkin..
 
 
Jika semua orang buat perkara yang sama, maka setiap orang pun akan dapat hasil yang sama. Semua orang boleh guna handphone dengan percuma dan group bisnes masing-masing pun akan berkembang seperti berikut..
 
 
L1 = 30 orang
L2 = 30 orang close 30 orang = 900 orang
L3 = 900 orang close 30 orang = 27,000 orang
 
 
Andaikan setiap orang topup RM50 sebulan untuk dapatkan Hot Plan Data 89GB + Call FREE Unlimited ke semua nombor + khairat kematian RM2000 percuma.
 
 
Ingat! Setiap orang topup, syarikat akan dapat untung. Syarikat akan kongsikan untung tersebut dalam bentuk % kepada anda mengikut level. Untuk mudahkan anda faham dan nampak tentang susunan level dan pembahagian komisyen, saya namakan mengikut hiraki anak, cucu dan cicit..
 
 
Orang yang anda close akan jadi L1 anda. Saya namakan sebagai anak anda. Anda dapat 4% komisyen setiap kali mereka topup..
 
 
Orang yang L1 anda close akan jadi L2 anda. Saya namakan sebagai cucu anda. Anda dapat 2% komisyen setiap kali mereka topup.. 
 
 
Orang yang L2 anda close akan jadi L3 anda. Saya namakan cicit anda. Anda dapat 7% komisyen setiap kali mereka topup..
 
 
L1 = Anak = 4%
L2 = Cucu = 2%
L3 = Cicit = 7%
 
 
 
 
Potensi income - Pangkat Lite Member
 
 
Andaikan setiap orang hanya close 30 orang dan setiap orang hanya topup RM50 sebulan. Berikut adalah potensi income anda..
 
 
L1 : 30 orang x RM50 x 4% = RM60 - lepas cover topup bulanan!
L2 : 900 org x RM50 x 2% = RM900 - lepas cover kereta/rumah!
L3 : 27,000 org x RM50 x 7% = RM94,500 - lepas cover...??
 
 
JUMLAH RM 95,460 sebulan! WOW!!!
 
 
OK! Kita andai hanya 10% saja yang jadi dengan apa yang kita rancang. Itu pun dah cecah RM9,546 dah sebulan. Cuba anda imagin, jika anda ada side income RM9,546 setiap bulan, apa yang anda boleh buat? Lepas tak untuk cover perbelanjaan bulanan anda sikit-sikit. Contoh..
 
 
- lepas tak untuk bayar personal loan/ptptn?
- lepas tak untuk bayar loan kereta/motor?
- lepas tak untuk bayar loan/sewa rumah?
- lepas tak untuk bantu duit sekolah anak?
- lepas tak untuk sara bulanan mak ayah?
- lepas tak untuk.... 
- lepas tak untuk....
- lepas tak untuk....
- lepas tak untuk....
 
 
Ini adalah contoh jika setiap orang hanya close 30 orang dan setiap orang hanya topup RM50 sebulan. Apa akan jadi jika setiap orang topup lebih RM50 sebulan? Apa akan jadi jika setiap orang close lebih 30 orang? Maka jumlah komisyen pun akan jadi lebih juga lah. 
 
 
 
 
Naik Pangkat BIZ Member (BIZ)
 
 
Anda juga boleh pangkat dari "Lite Member" menjadi "BIZ Member (BIZ)". Ada dua (2) cara untuk naik pangkat Biz Member. Cara pertama (1) adalah dengan buat belian terus status pangkat Biz Member. Bayar RM100 kepada syarikat dengan menggunakan MyWow Apps. Cara kedua (2) adalah kembangkan bisnes dan capai komisyen topup RM100 sebulan. Anda akan dinaikan pangkat secara auto kepada Biz Member dengan percuma! 
 
 
Apakah kelebihan status pangkat BIZ Member? Kelebihannya adalah Percen (%) komisyen anda juga akan jadi lebih besar seperti berikut:
 
 
Komisyen L1 akan naik dari 4% jadi 6 - 10%
Komisyen L2 akan naik dari 2% jadi 3 - 3%
Komisyen L3 akan naik dari 7% jadi 11 - 13%
 
 
 
 
Potensi income - Pangkat BIZ Member
 
 
Contoh 1 : ANDA topup RM50 sahaja
(Topup kurang RM60 - percent anda 6-3-11%)
Andaikan semua rakan lain topup RM50 sahaja.
 
 
L1 : 30 orang x RM50 x 6% = RM90
L2 : 900 org x RM50 x 3% = RM1350
L3 : 27000 org x RM50 x 11% = RM148,500
 
JUMLAH INCOME RM 149,940 sebulan! 
 
 

 

Contoh 2 : ANDA topup RM60 
(Topup RM60 ke atas - percen anda 10-3-13%)
Andaikan semua rakan lain topup RM50 sahaja.
 
 
L1 : 30 orang x RM50 x 10% = RM150
L2 : 900 org x RM50 x 3% = RM1350
L3 : 27000 org x RM50 x 13% = RM175,500
 
 
JUMLAH INCOME RM 177,000 sebulan!
 
 

 

Naik Pangkat Jadi Centre - Percuma! 
 
 
 
 
Apakah kelebihan pangkat centre? 
 
 
 1. Junior Centre (JC)  - Dapat extra komisyen unlimited 1% dari level 1 sampai ke bawah, akar umbi, tak kira level! Minima topup RM60 sebulan.
 
L1 = 10% + 1%
L2 = 3% + 1%
L3 = 13% + 1%
L4 = 1%
L5 = 1%
Dan seterusnya, sampai akar umbi, unlimited! 
 
 
 2. Service Centre (SC)  - Dapat extra komisyen unlimited 2.5% dari level 1 sampai ke bawah, akar umbi, tak kira level! Minima topup RM80 sebulan.
 
L1 = 10% + 2.5%
L2 = 3% + 2.5%
L3 = 13% + 2.5%
L4 = 2.5%
L5 = 2.5%
Dan seterusnya, sampai akar umbi, unlimited! 
 
 
 3. Branch Centre (BC)  - Dapat extra komisyen unlimited 5% dari level 1 sampai ke bawah, akar umbi, tak kira level! Minima topup RM100 sebulan.
 
L1 = 10% + 5%
L2 = 3% + 5%
L3 = 13% + 5%
L4 = 5%
L5 = 5%
Dan seterusnya, sampai akar umbi, unlimited! 
 
Berikut adalah syarat untuk naik pangkat centre 
 
 
 
 
 
Insentif Bonus Tahunan
 
 
Bonus tahunan boleh menjadi penolakkan kepada anda untuk close ahli baru setiap bulan. Contohnya anda boleh jadikannya sebagai peransang untuk anda close ahli baru 10-20 orang setiap bulan (untuk dapat maksimum bonus tahunan). Secara tak langsung, ahli baru level 1 anda juga akan meningkat, bertambah.
 
 
 
 
Jika ahli level 1 anda bertambah, sudah pasti ahli di level 2 dan 3 anda akan bertambah. Agak-agak berapa orang akan lahir di level 2 anda dan berapa orang akan lahir di level 3 anda? Saya pun tak tahu. Sebab ada yang akan buat bisnes dan ada yang akan guna simkad saja seperti biasa. Bagi saya apa yang penting adalah buat apa yang perlu dibuat. Itu sahaja. Selebihnya tawakal saja lah.
 
 
Kita tak perlu menilai apa yang orang lain akan buat. Apa yang penting adalah "apa yang kita patut buat". Setiap bulan perlu target close sale minima 10-20 orang rakan baru level 1 dan duplikasikan. Simkad rm10 takkan kita nak kata kita tak boleh nak close 10-20 orang. Memang tak mudah.. tapi jika tahu caranya.. pasti jadi tak susah. Jika kita sanggup usaha sungguh-sungguh, kita pasti boleh! 
 
 
    
 
 
Insentif UMRAH dan Melancong Ke Luar Negara Dengan Percuma!
 
 
Bukan hanya duit.. Tone Wow juga menawarkan anda Insentif UMRAH jika komisyen anda cecah RM2800 sebulan dalam mana-mana bulan sepanjang tahun ini. Maknanya setiap pengguna simkad Tone Wow berpeluang pergi UMRAH! Nak atau tak nak? Anda tak teringin ker pergi Mekah? Jika teringin jom rebut peluang hebat ini di sini. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Insentif Melancong 2020 - PHUKET
 
 
 
 
 
 
Insentif Melancong 2020 - AUSTRALIA 
 
 
 
 
 
 
 
 
PHUKET + AUSTRALIA - Special ! 
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
Ya! Betul. TANPA HENTI! Kerana setiap bulan orang akan guna hp, data, call.. dan setiap orang pasti akan topup. Handphone sudah jadi satu keperluan harian masa kini. Anda sendiri pun topup setiap bulan kan? Tambah-tambah mereka yang guna smartphone. Mesti akan topup untuk langgan data. Jadi, selagi ada orang topup, maka selagi itulah anda akan dapat duit, tanpa henti.
 
 
Saya ambil contoh sebelum ni, andaikan apa yang anda target itu tidak berlaku 100%. Cuma berlaku 5% ke 10% sahaja. Potensi 100% boleh RM100,000 tapi anda dapat RM5000 ke RM10,000 sahaja sebulan, setiap kali rangkaian anda topup.. ok ke sangat ok?
 
 
Bulan ini mereka akan topup lagi. Betul tak? Sebab mereka pun nak dapatkan komisyen dan nak guna data internet. Maka mereka akan topup. Syarikat dapat sale lagi, syarikat dapat untung lagi. Maka syarikat akan bagi komisyen kepada anda lagi RM5000 ke RM10,000.. 
 
 
Bulan depan mereka topup lagi. Anda dapat lagi. Nah! Dengan modal asal Rm10 dan topup seperti biasa sebelum ini (tolak komisyen saja). Jangan hairan, jika suatu hari nanti ada suri rumah dan pelajar yang punyai income 5 angka setiap bulan dengan menggunakan handphone saja.
 
 
Bulan depan mereka akan topup lagi.. Anda dapat komisyen lagi. Bulan depan lagi mereka pun topup lagi.. Anda dapat komisyen lagi. dan lagi.. lagi.. lagi.. begitulah seterusnya kerana handphone adalah satu keperluan. Orang akan topup setiap bulan. Jadi anda secara tak sengaja akan terus dapat income setiap bulan tanpa henti. Walaupun ketika itu anda dah tak buat bisnes. Cuma topup dan coaching anak buah anda sahaja. Ini namanya Pasif Income. Duit tetap masuk akaun bank walaupun anda sudah tak bekerja. Macam pencen..
 
 
 
 
Pendapatan boleh diwarisi..
 
 
Bukan hanya pada masa anda hidup, malah selepas anda meninggal dunia pun, pendapatan anda ini tetap terus berjalan TANPA HENTI.. Pendapatan ini akan diwariskan kepada ahli keluarga anda. Suami, isteri, anak atau siapa saja yang anda ingini.
 
 
 
 
 
 
ANDA BOLEH BUAT DUIT YANG BANYAK SETIAP BULAN TANPA HENTI DENGAN HANYA DUDUK DI RUMAH SAHAJA.
 
 
Objektif projek buat duit dot com ini ditubuhkan adalah untuk membantu anda buat duit dari rumah. Anda akan dimasukkan ke dalam group support fesbuk dan akan dibimbing oleh ramai mentor dan coach-coach Tone Wow.
 
 
80% teknik yang akan digunakan adalah secara online. Hanya 20% sahaja cara lain. Jadi jika anda hanya suri rumah yang tak boleh keluar rumah, anda seorang yang pemalu, tak pandai cerita, takda masa, sibuk kerja, itu bukan lagi jadi satu masalah kerana segalanya anda akan diajar secara online.
 
 
Anda yang join dengan team ini akan menerima satu link website pribadi anda untuk melakukan urusan promosi secara online. Tugas anda hanya kongsikan link anda di media sosial atau direct pm kepada wasap, sms kawan dan kenalan anda.
 
 
Jika ada yang ingin daftar join automatik akan didaftarkan di bawah anda kerana username mereka telah didaftarkan di bawah username anda dalam website ini. Anda akan terima email dari sistem setiap kali ada orang yang daftar dengan link website referral anda.
 
 
Anda sayang simkad sekarang? gunalah simkad tu. Takda masalah. Ambillah simkad ini sebagai peluang bisnes anda. Fikir-fikirkan lah.. RM10 untuk daftar.. dan RM50 untuk topup setiap bulan.., bukanlah satu nilai yang besar.., jika dibandingkan dengan pulangan yang bakal anda akan dapat. Jadi buat keputusan sekarang juga. Lock posisi anda segera dan jadilah orang terawal dalam kalangan kenalan anda. Jika anda lambat, tak mustahil esok esok mereka pula akan kongsikan peluang ini kepada anda.
 
 
Jika anda masih nak berfikir. Jika anda rasa masih was-was. Jom tonton video di bawah ini sekejap. Lihat apa kata mentor No 1 Malaysia ini.
 
 
 
 
 
 
 
 
DAFTAR SEGERA! TEMPAH LINK WEBSITE PERCUMA ANDA DI SINI! 
 
 
 
 
 
 
Atau hubungi saya untuk info selanjutnya
 
 
Mohd Asri Md Jamil
60124629826
simcardbest@gmail.com 
 
 

 


PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Logo-logo yang ada di dalam web ini adalah hak milik masing-masing dan hanya digunakan untuk bantuan promosi bisnes ini sahaja. Pemilik web tidak bertanggungjawab di atas segala bentuk kerugian yang dialami oleh individu di dalam bisnes ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi sahaja dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.  

ProjekBuatDuit.Com © 2017